førstehjælp kursus aktiviteter

Du skal bruge:
Stor papirsposer
. Internet .
Telefon .

Alle førstehjælpskurser give undervisning i grundlæggende behandling færdigheder som forbindinger , redning vejrtrækning og Heimlich manøvre . Aktiviteter for førstehjælp kurser er designet til at supplere og styrke grunduddannelse færdigheder gennem hands -on undervisning , der bygger på kursets indhold . Førstehjælp aktiviteter og spil kan tilpasses alderssvarende niveau for udvikling og dygtighed .

Førstehjælp Flash Cards


En vigtig del af at yde omsorg er at identificere anvendelser af væsentlige førstehjælp værktøj . Give deltagerne flere kartotekskort . Deltagerne kan bruge blade eller henvisning brochurer til klippe billeder ud af afgørende førstehjælp værktøjer som gaze , CPR masker , saks og tape . Lim et billede til hver kort , alternativt kan deltagerne blot trække de værktøjer på kortet . På den anden side af kortet , skal du skrive navnet på værktøjet og dens forskellige anvendelser i nødsituationer . Opdel gruppen i par og bruge kortene til at praktisere identificere førstehjælp forsyninger og deres anvendelse .

Emergency Rollespil


Brug rollespil scenarier til at praktisere grundlæggende førstehjælp færdigheder og procedurer . Vælge to frivillige . Et frivilligt forlader lokalet . Den anden spiller rollen som offeret . Gruppen eller gruppelederen giver offeret en skade eller scenario til at handle ud . Prøve scenarier omfatter bevidstløshed på grund af forgiftning eller en alvorlig forbrænding. Den anden frivillige kaldes tilbage i stuen og skal straks begynde at levere ydelser baseret på ofrets præstation . Resten af gruppen ure og tager noter på responder præstation . I slutningen af rollespillet , giver gruppen feedback om , hvad der blev gjort godt og hvad der skal gøres anderledes i fremtiden .

Trivia marts


Brug " Trivia marts " til at gennemgå de grundlæggende begreber og viden . Lederen står i den ene ende af lokalet , resten af gruppen linjer op i den anden ende af lokalet . Lederen læser en sandt eller falsk erklæring om førstehjælp højt . En prøve erklæring " Kun ringe 911 , hvis en person ikke trækker vejret . " Hvis spillerne mener, at udsagnet er sandt , de tager to skridt frem . Hvis spillerne mener, at erklæring er falsk , de forbliver hvor de er . Afsløre korrekte svar . Hvis en spiller er forkert , skal hun vende tilbage til startlinjen . Den første spiller til at nå lederen i den anden ende af lokalet vinder . Giv en førstehjælp -relateret gevinst som en badge eller førstehjælpskasse .

Førstehjælp Island


koncernens aktiviteter bidrage til at stimulere id¨¦ bygge -og kommunikationsevner og samtidig styrke indhold . Opdel gruppe i hold af fire. Instruere den gruppe, de skal foregive , at de har været kastet på en øde tropisk ø . De har en førstehjælpskasse , men støtten sættet kun indeholder fem punkter . Hvert hold skal afgøre, hvilke fem førstehjælp poster vil være mest nyttig . Teams kan bruge plakaten bord og markører til at trække deres poster, der dem frembudt for gruppen . Efter at alle hold har præsentere , hele gruppe stemmer på de mest nyttige ting . Variere denne øvelse ved at ændre scenariet , i stedet for en øde ø , sted grupper i et koldt klima , eller på scenen af en bilulykke . Diskutere måder at elementer kan være nyttigt i en situation, men ikke i en anden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.