hospital CPR uddannelse

Genoplivningsudstyr til den professionelle redningsmand ( CPRO ) er et kursus , der akut medicinsk personale , brandmænd , livreddere og andre fagfolk , der arbejder i lignende miljøer er forpligtet til at træffe. Dette kursus ligner regulære CPR kurser træffes af den brede offentlighed, men supplerer med avancerede teknikker og nødhjælp udstyr

Du skal bruge: .
Store papirsposer
Internet .
Telefon .

Basics


Der er ingen forudsætninger for at tage CPRO , da det dækker alle de omfattede materiale i regelmæssige CPR klasser . Klassen er designet til at blive undervist i otte timer, afhængig af at der er " seks deltagere per instruktør , [ rimeligt ] erfaringer og evner af deltagere , erfaringer og evner som instruktør [ og ] den anbefalede mængde af udstyr til brug på de enkelte . . . " Studerende vil deltage i klassen deles i to " learning hold ", hvor de vil rollespil som redningshold i hypotetisk nødsituationer . Deltagerne skal udfylde alle dele af klassen til at erhverve certificering og skal sørge for , at de er fysisk i stand til at fuldføre alle praksis færdigheder, før udbetaling til at tage klassen .

Medier og tilbehør


CPRO klasser bliver undervist gennem drøftelser , video , færdigheder praksis og en afsluttende skriftlig eksamen . Voksen, barn og spædbarn CPR attrapper vil blive brugt til at teste kompression og redde vejrtrækning færdigheder . Udstyr til træning omfatter automatisk ekstern defibrillator replikationer , der ikke leverer elektrisk stød men fungerer i alle andre måder som en almindelig AED ville . Deltagerne vil også lære , hvordan man korrekt brug engangshandsker før og efter de er snavsede , bag-ventil-maske resuscitatorer ( BVMs ) og en enkelt -person genoplivning masker .

Vejrtrækning Nødsituationer


Den første lektion tager cirka tre timer og 50 minutter . Den gennemgår de grundlæggende funktioner i en nødsituation medicinske system og den rolle, de professionelle redningsmand i dette system . Næste , det tager tid at gå over juridiske overvejelser , herunder beskyttelse i henhold til Good Samaritan lov . Det giver en ramme for at have tillid til at træffe foranstaltninger ved at beskrive hvordan du udfører følgende kompetencer : " Flytning af en Victim , [ hjælp ] Genoplivning Masker , [ hvilket gør ] indledende vurdering , [ erkender og reagerer på ] Breathing nødsituationer [ for voksne , børn og spædbørn ] [ bruger en ] Bag-Valve-Mask genoplivningsudstyr [ og lære at klare ] Airway Obstruction [ i bevidste og ubevidste kvælning voksne , børn og spædbørn ] . "

Cardiac Hastende


Lektion to går hen , hvordan man genkender en hjerte nødhjælp gennem tegn og symptomer og vigtigheden af at handle hurtigt . Korrekt CPR færdigheder , herunder hånd placering , bryst kompression tempo og dybde , rydde luftvejene og redning vejrtrækning bliver undervist for voksne , børn og spædbørn . Redningsfolk derefter lært at kontrollere, om et hjerteslag , og hvordan man bruger en AED , hvis der ikke puls er opdaget. Instruktøren vil føre AED /CPR dygtighed scenarier , som de studerende afslutter deres uddannelse teams . Efter en gennemgang af kursusindhold , vil de studerende træffer deres endelige eksamen . Denne lektion tager cirka fire timer og 10 minutter, med klassen i alt otte timer .

Mål

CPR for den professionelle redderen har til hensigt at meddele civilt beredskab betydningen af deres ansvar . Det søger at give respons den tillid , de har brug for at træffe hurtige , velovervejede beslutninger i tilfælde af vejrtrækning og hjerte nødsituationer . Ved at lære responderende funktioner og anvendelser af nødsituationer værktøjer og hvad man skal gøre , hvis disse værktøjer ikke er tilgængelige , vil de have en større chance for at opretholde et offer , samtidig med at deres egen sikkerhed og sikkerheden for tilskuere ved en nødsituation scene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.