information om elektrisk sikkerhed

Sikring af et hjem er elektrisk sikkert er et vigtigt skridt boligejere skal tage . Der er et par fælles områder af huset , der kræver opmærksomhed til elektrisk sikkerhed . Ved at disse spørgsmål for at skabe en elektrisk safe house , kan boligejere sætte deres tanker på lethed

Træer


Hvis der er træer i nærheden af en hjemmets udendørs elektriske stillinger har filialer skåret ned , eller overveje at få byen fjerne træet og genplante det i en sikrere sted . Dette vil fjerne risikoen for at falde eller døde grene filtres ind ledninger , der undertiden kan ske i løbet af storme eller kraftig vind.

Plug Covers


Plastic stik dæksler er en af de vigtigste redskaber til et hjem elektriske sikkerhed . Disse stik er placeret i soklen af en stikkontakt , og undgå, at børn eller kæledyr klistrer ting ind i åbningerne . Stik betræk kan købes på mange typer af butikker , som hardware butikker eller i store detailhandelsvirksomheder .

Kites


Drageflyvning er en uskyldig tidsfordriv , men kan være farligt , når det gøres i nærheden af elektriske ledninger . For de mest sikkerhed , lad kun børn flyve med drager i åbne rum som parker eller strande . I et kvarter , selv ikke hvis barnet er tæt på en elektrisk ledning , der stadig en chance for dragen vil blæse i ¨¦n.

Electrical Appliances


Sørg små elektriske apparater unplugged når ud af brug . Genstande som brødristere , kaffe potter og blendere kan forblive unplugged på de fleste tidspunkter , og bør også blive skubbet langt uden for rækkevidde . Holde disse ting skubbet op mod muren , så langt væk fra kanten af køkkenbordet som muligt .

Badeværelse Sikkerhed

Badeværelset er et vigtigt område til at være opmærksom på elektrisk sikkerhed , fordi brugen af vand i bad og vask kan skabe nogle farlige situationer . Sørg for, at elektriske genstande som hårtørrer og krøllejern er unplugged når ud af brug og opbevares sikkert i en skuffe . Også, hvis der er nogen elektriske stik i nærheden af gulvet , kan du overveje at have en elektriker flytte dem , da de kan være en fare i tilfælde af en oversvømmelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.