om plast vandflasker

Vand på flaske er en næsten 12 milliarder dollar industri i USA alene . Det er valgt for sin bekvemmelighed , smag , og til tider , nødvendighed . Vandflasker er lavet af en plastik kaldet PET , eller polyethylenterephthalat . Der er nogle bekymringer over , hvor meget PET er absorberet af drikker , men det er blevet godkendt af FDA til brug i drikke aftapning . Mængden af affald skabt af de flasker er også et problem for mange . Plast vandflasker lavet af PET kan genvindes og over en tredjedel er genanvendt i U. S.

Plastic


Plastic vand flasker er lavet af en plastik kaldet PET , polyethylenterephthalat . PET starter som en harpiks og er blæse-støbt i den ønskede flasken form . Før påfyldning , er det rengøres og desinficeres efter standarder fastsat af FDA .

PET er det foretrukne materiale til vandflasker og sodavandsflasker , fordi det kan være gennemsigtig , brudsikkert og uigennemtrængelige for gas og væske ( det holder vand, og din sodavand vil ikke gå flad ) .

Fordele


Flaskevand bruges til bekvemmelighed, præferencer og nødvendighed . Den bærbare , brudsikkert beholder gør det nemt at tage og gemme overalt . Smagen er at foretrække frem for byen postevand og godt vand . Mange opfatter det at være renere , men dette er drøftet .

For nogle flasker vand er mere end praktisk . Når rent vand er utilgængelig eller en vandforsyning er plettet , flaskevand er en nødvendighed . Vandforsyningen kan blive forurenet under naturkatastrofer som orkaner og oversvømmelser eller i løbet af en vandledning pause . I disse tider , kan flaskevand redde liv .

Industri


Flaskevand er den anden mest populære drik i USA , efter sodavand . Ifølge en artikel i USA Today , blev 30 milliarder plastic vandflasker solgt i 2005 i USA alene . Den flaskevand industrien har salget af end 11700 millioner dollars om året og er stadig voksende stærk .

Genbrug


Selvom mange er bekymrede over den indvirkning, som millioner af plastflasker har på miljøet , det forekommer usandsynligt, at alle vil stoppe med at bruge dem . Vand på flaske er en bekvemmelighed for nogle, men en nødvendighed for andre med behov for rent vand .

Genvinding af PET- flasker er omkring 37 procent i USA , ifølge EPA . Genbrugt PET -flasker gå gennem en sortering og rensningsproces , så er jorden i flager , og endelig til piller . Mest genvundne PET anvendes til fibre til tekstiler og tæpper , men nye markeder i fremtiden også kan omfatte beklædning og bølgepapir .

Sikkerhed

FDA regulerer vand på flaske og godkender PET til aftapning . FDA fastsætter også fremstillingspraksis for flaskevand industrien for at sikre , at vandet kommer fra beskyttede vand kilder og er tappet under hygiejniske forhold med procedurer for kvalitetskontrol, og at de endelige produkter udtages og testes for forurening .

Der er nogle frygter , at nogle af de PET i vandflasker utætheder i vandet og er optaget af den, der drikker . Testen er foretaget på begge sider af dette spørgsmål.

Endnu en frygt indebærer genbrug af plastic vandflasker . Disse bekymringer angår væksten af bakterier og udsivning af PET i vandet , da plastic bryder ned fra gentagen brug . PET Spørgsmålet er drøftet på begge sider, men sundhed embedsmænd og plastindustrien enige om, at genbruges flasker bør vaskes jævnligt og grundigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.