sikkerhedsledelse mål

Sikkerhed ledelsespraksis sættes på plads med det formål at fastholde medarbejdere fri risici og farer på arbejdspladsen , som kan true deres sundhed og sikkerhed . Siden OSHA , dikterer den amerikanske Occupational Safety and Health Administration , at medarbejderne har ret til at føle , og er , sikker på arbejdspladsen , er arbejdsgiverne mandat til at skabe sikkerhed ledelsen protokoller , der gælder for deres faglige organisationer. Flyvesikkerhedsstyring mål omfatter opretholde sikkerheden på arbejdspladsen , samt minimere risikoen for udsættelse for sundheds- og sikkerhedsrisici.

forebyggelse


Arbejde miljøer kan være farligt , og hvis arbejdsgiverne ikke tager passende forholdsregler , ulykker , skader og dødsfald kan forekomme på arbejdspladsen . Derfor , forebyggelse af personskader er et sikkerhedsledelsessystem mål for virksomhederne. Om de ansatte arbejder ude i marken eller bag et skrivebord , skal arbejdsgiveren sikre miljøsikkerhed at mindske risikoen for skader . Forebyggelse af personskader er afhængig af at identificere og fjerne potentielle farer, der kan bringe medarbejdernes velfærd . Identificere farer kræver analyse af arbejdspladsen til at bestemme hvilke områder , maskiner , projekter eller andre arbejdsrelaterede elementer udgør en sikkerhedsrisiko . For eksempel, hvis to medarbejdere skære sig på en maskine , kan arbejdsgiverne anser maskinen en fare . Som sådan, vil der blive taget skridt til at fjerne faren , enten ved at erstatte eller beskytte maskinen .

Emergency Readiness


At være parat til at reagere på en nødsituation er en anden sikkerhedsledelse mål . Der beredskabsplaner , eller kriseplaner , giver virksomhederne mulighed for at være klar til evakuering af en bygning , ledende medarbejdere til sikkerhed og sørge for passende akut protokoller følges for at sikre den fysiske sikkerhed og sundhed for alle på en virksomheds lokaler . Ifølge Offentlig Sikkerhed Canada , betyder Emergency Readiness vide hvordan man skal reagere , når der er naturkatastrofer , udbrud af pandemier , voldelige eller kriminelle aktiviteter , såsom røverier og brande . At nå de Emergency Readiness målet af sikkerhedsstyring , virksomheder adfærd øvelser , såsom brandøvelser og katastrofe øvelser , at give medarbejderne praksis at evakuere bygningen i en akut , men organiseret , måde .

uddannelsesmål


Sikring af, at medarbejdere er tilstrækkeligt uddannet på sikkerheden protokoller på kontoret er en anden sikker skibsdrift målsætning om, at virksomheder udvikler . Oklahoma State University gennemfører kvartalsvise sikkerhed træninger , der hjælper til at opretholde et sikrere arbejdsmiljø og skabe bedre kommunikation om sikkerhedsspørgsmål på arbejdspladsen . Oklahoma State University , forklarer , at højne de ansattes sikkerhed bevidsthed kan nedsætte mængden af skader på arbejdspladsen , samt minimere mængden af arbejdstagere erstatningskrav selskab modtager .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.