brugen af dyr i videnskabelig forskning

Siden dyr , især pattedyr , har en næsten identisk anatomi og fysiologi med mennesker , de er nyttige emner for forskningen inden for medicin , sundhed og andre industrier . Selv om de fleste forskning betragtes som " til gavn og gode , " mange mennesker er imod en stor del af den videnskabelige forskning , som udføres , da meget af det kræver en dyr til at lide

Forståelse en sygdom


Visse dyrearter erhverve de samme sygdomme, og deres organer responderer sædvanligvis på en betingelse næsten samme måde som mennesker . Således er " dyremodeller " bruges ofte , når forskere ønsker at undersøge og karakterisere en sygdom . I studier med dette mål for øje , er dyrene lavet til at erhverve sygdommen , så tegn , symptomer og karakteristika af sygdommen er observeret for en periode .

Test Medicin Effektivitet


I processen med at finde nye lægemidler og lægemidler , forskerne har først undersøge aktioner i stof på organsystemer af dyr . Forskellige metoder anvendes til at måle indholdet af narkotika til stede i blodet , og hvordan disse narkotikarelaterede blodet påvirker testorganisme og sygdommen nutiden.

Kosmetik


På samme måde , sikkerheden af et lægemiddel eller kosmetiske stof først skal testes på dyr , før reguleringsorganer vil give afprøvning forsøg på mennesker . Forsøgsdyr udsættes for forskellige kosmetiske doser, og deres svar til det, er evalueret for toksiske effekter . Hvis den nye kemiske passerer prøven for sikkerheden , så det nye kosmetiske materiale er et skridt nærmere på at blive godkendt til brug hos mennesker .

Xenotransplantation


Xenotransplantation er et forskningsområde , der involverer væv og organer transplantere fra den ene art til en anden med det formål at lette manglen på menneskelige organer til rådighed til transplantation . Dyr , såsom grise og primater , der er involveret i den aktuelle forskning . Andre nye medicinske procedurer også skal testes på dyr , før de kan udføres på mennesker .

Animal Typer

Dyr , der skal bruges til forskning er normalt opdrættes med det ene formål at bruge dem til test i forskning . Dyr hyppigst anvendte i forskning er mus og rotter , efterfulgt af kaniner , fugle , marsvin og hamstere . Svin , får , primater , hunde og katte bliver også brugt i mindre omfang .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.