dykning nødprocedurer

Alle dykkere bør være forberedt på nødsituationer , både i og ud af vandet , eftersom de per definition , kan nødsituationer ske når som helst og kræver øjeblikkelig og korrekt handling . De tre gyldne regler for nødsituationer i dykning samfund : . forebygge yderligere skader for gruppen , bevare roen og kalder de lokale dyk sikkerhedsmyndighederne

Surfacing Bevidstløs Divers


Det er af afgørende betydning for en dykker ulykke offer , der er både vandet og ubevidst at blive bragt til overfladen så hurtigt som muligt . De redder skal holde tilsynsmyndigheden til ofrets munden under opstigningen . På dette tidspunkt , hjælper redningsmand bevare ofrets oprejst position gennem hoved og hals støtte , og redderen udstyr styrer hastigheden og opdrift af stigningen . Offeret bør flød på ryggen med ansigtet op af vandet ved overfladen. Hvis det er nødvendigt , at fjerne ofrets blybælte vil gøre ham mere livlig . Når du er på land eller om bord på et skib , vurderer en redningsmand ofrets ABCs : luftveje , vejrtrækning og cirkulation , samt eventuelle synlige kvæstelser og meddeler de lokale Coast Guard myndigheder . Rescue vejrtrækning eller CPR kan foretages . Hvis det er tilgængeligt , 100 procent ilt bør udleveres af en person uddannet i sin administration . Ofrets dykkercomputer og dykkerudstyr ( færdigsamlet ) bør ledsage ham til hospitalet , som enten kan give et fingerpeg om arten af sine kvæstelser .

Lost Divers


For bortkomne dykkere , nødforanstaltninger variere lidt fra land og vand . I begge tilfælde , dem på scenen bør straks radio de lokale dyk myndigheder og trække alle dykkere ( via forudbestemte signaler ) fra vandet . Det er vigtigt at sørge for den mistede dykkeren har faktisk ikke visiteret en båd eller blot forladt området . Placering bøjer rundt i området , hvor dykkeren blev sidst set hjælper i tilfælde af en lang redning . Overfladen luftbobler en bede om en snorkling undersøgelse . Spørgsmålstegn ved mistede dykkerens kammerat om dyk plan , hvor og hvornår offer var sidst set , hans luft tank niveau , hans fysiske tilstand og hans sandsynlige reaktion i en nødsituation kan bidrage til at fremskynde redde indsats langs . Det anbefales , at nogen fastholde en udkig fra et højt punkt , enten på land eller fra båd . Når en mistet dykker er plettet , er det af største betydning ikke at glemme ham .

bevidst Ofre


bevidst dykning trafikofre er defineret som vågne og i stand til at tale og trække vejret . Hvis offeret driver ind og ud af bevidsthed , skal redderen være indstillet på at vurdere hans ABC og eventuelt udføre CPR-eller rednings vejrtrækning . Lokale rednings myndigheder skal kontaktes så hurtigt som muligt --- mere end en redningsmand hjælper i sådanne situationer , så nogen kan forblive med offeret på alle tidspunkter. Hvis det er muligt , bør skadelidte dykkeren holdes ude af solen. Med ofrets tilladelse , kan uddannede redningsfolk administrere ren ilt , mens vurderingen af skader . Hvis en dykker kammerat er på scenen , kan et interview give værdifulde oplysninger , herunder muligheden for, at offeret har dykkersyge --- i hvilket tilfælde han skal lægges fladt på ryggen ( eller på hans side , hvis han føler kvalme eller opkastning ) . Ofrets fulde , samles dykkerudstyr bør ledsage ham til hospitalet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.