hvordan man bruger en yoga bold

En yoga bold yder støtte under backbends , hofte oplukkere og genoprettende udgør , samtidig med at opbygge muskelstyrke og øget fleksibilitet. Det er også helt enkelt at tilføje en yoga bold til din nuværende rutine . Følg disse trin for at lære mere

Du skal bruge: .
Yoga måtten
Yoga bold .

Brug en Ball i din yoga Routine


1 .

købe et varigt , letvægts yoga eller balance bold . Online og detailhandel yoga og sportslige gode butikker sælger yoga bolde i en række forskellige prisklasser .
2 .
Vælg den rigtige bold til din højde . En 75 cm bold virker for mennesker 6 fod og over , mens en 55 cm bold er godt for voksne 5 fod 4 og under . En 65 cm yoga bold dækker alle i mellem .
3 .
Vælg en burst -resistente bolden, hvis du er særlig tunge eller har børn, der kunne spille med bolden . Typen og tykkelsen af gummi bolden er lavet af afgør stabiliteten i yoga bolden .

4 .
Pump din yoga bold for at forberede den til brug i din rutine . Den Bindependent hjemmeside tilbyder en hurtig start guide på oppumpning og pleje til din bold ( se Resources nedenfor ) . Hvis din bold ikke blev leveret med en pumpe , bør du investere i en håndpumpe til at gøre en oppustning af bolden let .
5 .
Begynd at bruge bolden ved blot sidde på den . Sid på bolden med ryggen lige , benene omkring hofte-bredde fra hinanden og dine mavemuskler gemt i. Denne simple handling kræver en stor balance og forbereder dig til mere avancerede stillinger .
6 .


Brug yoga bolden til at give ekstra støtte i vanskelige positioner . Din bold skulle komme med en manual tyder hvordan man kan arbejde det ind i din rutine . Der er også flere klasser og DVD'er , der gør brug af yoga bolde .
7 .
Tør bolden ned med en fugtig klud efter hver træning . Hvis det har brug for en mere grundig rengøring , skal du blot bruge varmt sæbevand . Undgå at bruge hårde slibemidler, som kan ridse bolden og svække gummi .

gode råd og advarsler • Som med enhver øvelse rutine , konsultere en læge, før du begynder , især hvis du er over 35 , gravide eller har allerede eksisterende medicinske tilstande .
 • yoga bolden er en populær forslag til gravide kvinde at bruge i deres yoga rutine . Bolden yder støtte til den ekstra vægt årsagerne, ved graviditet .
 • Da du vil højst sandsynligt blive ved hjælp af yoga bolden på et hårdt gulv , bør du hente en yogamåtte at afbøde virkningerne på dine knæ og albuer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.