hvordan man bruger yoga vejrtrækning til at lindre stress

Vi er alle født med viden om , hvordan man ånde , men som vi alder vi udvikler ineffektive vejrtrækning metoder og vaner . Yoga vejrtrækning er en stor metode til at lindre stress og forbedre ilt flow . Det kan tage tid på først at omskole din krop og mellemgulv at trække vejret dybt og korrekt , men når du koncentrere dig om din ånde , vil du begynde at slippe af overflødige tanker , vaner og mønstre . Her er nogle enkle trin til at følge for at uddybe din vejrtrækning , udvide din lungekapacitet og lindre stress

Du skal bruge: .
Sturdy stol .


1 .
Begynd med at strække ud på gulvet . Det centrale er at få komfortabel.

2 .
Placer den ene hånd på maven og en hånd på den nederste ribben . Praksis påfyldning disse områder med luft ved at trække vejret gennem næsen .
3 .
Styr din vejrtrækning ved at indånde , holde vejret og derefter exhaling . Træk vejret i 5 til 10 sekunder , hold for det samme beløb af tid og udånder for den samme mængde tid . Vær konsekvent , men godt tilpas i din timing . Hvis du ikke kan holde i 10 sekunder , så prøv 7 eller 5 .
4 .

Practice disse færdigheder natten , men prøv at bruge dem hele dagen . Evnen til at trække vejret dybt gennem din mellemgulvet i stedet for overfladisk gennem brystet læres over tid .
5 .
Sid oprejst i en hård , robust stol . Sit høje , men ikke stiv med fødderne fladt på gulvet .
6 .
Placer dine hænder på din talje mellem dine ribben og din skinkeben .

7 .

Squeeze skånsomt som du træner kontrolleret vejrtrækning i samme tidsinterval som anført ovenfor .

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom på stress eller angst udløser . Følelse forpustet eller holde vejret er signaler til at begynde dyb , yoga vejrtrækning .
 • Vær opmærksom på dine følelser , følelser og fysiske tegn samtidig med at øve din vejrtrækning .
 • Hvis du bliver svimmel eller uklar samtidig med at øve disse vejrtrækning teknikker , skal du blot stoppe og genoptage senere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.