hvordan man gør yoga online

Ligegyldigt hvor travlt du får , kan du nu yoga bruger online instruktions videoer og vejledninger . Ved hjælp af lyd og video, som du downloade til din computer eller streame online , klasser er altid nem og fleksibel . Følg disse trin for at lære mere

Du skal bruge: .
MP3 -afspiller

lære at gøre Yoga fra hjemmesider


1

Start med at tjekke FAQ 's på Yoga Basics , en online guide til at praktisere yoga ( se Resources nedenfor ) . Mange af dine grundlæggende spørgsmål vil blive besvaret .

2 .
Kig efter yoga websteder , der tilbyder flere fotos for hver positur, så du kan få en realistisk idé om , hvordan du skal se .
3 .
Læs helt igennem retninger til stillingen , inden du forsøger det for første gang .
4 .

Gør din yogastillinger foran et spejl , så du kan sammenligne din position til online fotos.

Practice Yoga Med Online Videos


1 .
Find en hjemmeside , der tilbyder online yoga klasser . Mens der er gratis muligheder , medlemskab gebyrer og tilmelding er normalt kræves . Selv de dyreste medlem kun yoga websteder har tendens til at være billigere end at deltage i en ugentlig klasse .
2 .
Download video eller lyd til yoga klasse, du ønsker at øve . De fleste videoer er optimeret til at se på din MP3- afspiller , hvis du ønsker at tage de videoer på farten.

3 .
Se hele videoen igennem en gang bare for at få en idé om de holdninger involveret. Dette vil holde dig fra at skulle spole videoen flere gange bare for at holde trit med instruktøren .
4 .
Du er velkommen til at springe dele af yoga video for at gøre din rutine kortere eller falder inden for dit niveau . Når du har praktiseret teknikken , kan du blande positionerne uden at følge videoen.
5 .

Hent en ny video , når den rutinemæssige bliver kedeligt eller for let . Skønheden i at gøre yoga online er evnen til at prøve flere klasser fra komfort i dit hjem .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at vælge videoer og tutorial, der er inden for dine evner rækkevidde . Hvis du lige er startet ud , skal du nybegynder udgør indtil du føler dig gå over til mere vanskelige positioner .
 • Overvej et abonnement på er online yoga center , der tilbyder streaming video . Du vil få adgang til hundredvis af fuld længde videoer , hvilket betyder at du kan ændre typografier eller lærere på forgodtbefindende . Men vil du ikke være i stand til at downloade en kopi for at holde på din computer .
 • Pres ikke dig selv for hårdt . Uden en lærer til at guide dig, kan du uforvarende laver yoga stillinger forkert , alvorligt sårede dig selv .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.