hvordan man kan nyde en yoga klasse

Nyder en yoga klasse om forberedelse og et åbent sind , mens går gennem stillingerne . Yoga klasser er en fantastisk måde at reducere stress , blive sundere og tabe sig . Du behøver ikke at være ekspert for at nyde de klasser , lad blot konkurrence og dine bekymringer ved døren og tillader dig selv at slappe
1 .
Find en yoga klasse , som er passende for dit niveau af erfaring . Begyndere vil gerne finde en klasse , som har ændret skaber for dem , der lige er startet deres praksis med yoga .
2 .
Bær løst , men stramtsiddende tøj. Vil du ønsker at bære tøj , der er behageligt for dig og lade instruktøren til at evaluere din krop i forskellige positurer i klassen . Tøj, der er for store , vil forhindre, at instruktøren at se , om du gør det udgør korrekt .

3 .
Overvej at købe en yogamåtte . Yoga måtter er relativt billige og findes i mange butikker . Den klasse , som du deltager kan give måtter for studerende , men husk på andre studerende har også brugt disse måtter i løbet af dagen . Bring et håndklæde med, hvis du ønsker at bruge måtterne , som er fastsat .
4 .
Fast før klassen , så du kommer ind med en tom mave . Har dit sidste måltid i mindst to timer før din klasse eller mindst én time til en let snack . Drik masser af vand , men for at undgå dehydrering .
5 .

Lad bekymringer og andre forpligtelser uden for klassen . Sluk din mobiltelefon og gøre dit sind så fri som muligt fra andre tanker . Koncentrer dig om dig selv og forsøge at undgå at konkurrere med andre . Gør det udgør det bedste du kan og acceptere dine begrænsninger .
6 .
Ankom til tiden . Du ønsker ikke at afbryde andre studerende , når du indtaster , og nogle klasser kan ikke tillade sent hjørner . Ankommer lidt tidligt giver dig mulighed for overgang til en mere fredelig tilstand fra din normale hektiske liv . Lagt væk dine nøgler , andet tøj eller nogen yderligere elementer inden de kommer ind i klasseværelset .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.