hvordan man kan praktisere yoga derhjemme

Uanset af hvilken grund , kan du beslutte at praktisere yoga derhjemme i stedet for på et studie . Med stærke forbindelser til meditation , er yoga passer perfekt til solo praksis . Læs videre for at lære at praktisere yoga derhjemme

Du skal bruge: .
Yoga Mat
Instruktionsvideo Yoga Video .
Yoga Flash Cards .1 .
Køb et par dvd'er eller yoga flash -kort til at give dig en organiseret rutine . Du kan evt mere end en video for at holde dit hjem praksis frisk hver session .
to .
Find et egnet sted til at praktisere yoga i dit hjem . Du skal bruge en rolig , åben plads til at sprede din mat . Du skal prøve at øve sig på trægulve , men hvis dit hus er gulvtæppe , så bør du de hårdeste overflade til rådighed . Den blødere overfladen er, jo mere sandsynligt er du til at skade dine led .
3 .

Vælg en tid til at praktisere yoga , når ingen andre er hjemme , eller i det mindste på et tidspunkt , hvor du vil ikke blive generet . At finde tid til yoga synes at være den største udfordring og en væsentlig grund til at mennesker vælger at praktisere derhjemme . Bare vær sikker på at du vælger et tidspunkt , hvor du ikke bliver distraheret .
4 .
Opsæt din yoga plads . Du ønsker måske at tænde lys eller dæmpet belysning til at sætte stemningen . Læg din yoga måtten og samle alle rekvisitter du vil bruge under mødet .
5 .
Hold en flaske eller et glas vand i nærheden af din yoga måtten , sammen med et håndklæde . Et håndklæde kan bruges til at tørre noget sved , samt til at blødgøre måtten i visse stillinger .

6 .
Følg en regelmæssig yoga rutine . De fleste yoga klasser starter ud med stretching , før du flytter til stillinger , der kræver mere styrke . Hver stilling er også efterfulgt af en modsat udgør for at holde kroppen i balance . Dit hjem praksis bør følge de samme grundlæggende mønster .
7 .
Lav en forpligtelse til dit hjem praksis ved at gøre det en del af din daglige rutine . Prøv at oprette en regelmæssig tidsplan for din yoga praksis . Hvis du laver en lang session om ugen , kan du supplere den med 15 minutters yoga hver dag .

gode råd og advarsler • Forsøg ikke træk , der er ud af dine evner rækkevidde eller farlige uden nogen omkring at støtte dig . Nogle holdninger lægge pres på halsen eller ryggen. Et forkert udgør kan forårsage alvorlige smerter .
 • Overvej at deltage i et par yoga klasser, før du begynder at øve derhjemme . Du skal lære de grundlæggende elementer i vejrtrækning og teknik , før du forsøger at lære på egen hånd .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.