inkubation & symptomer på svineinfluenza

Svineinfluenza , lægeligt kendt som H1N1-virus , er defineret af Mayo Clinic som " en respiratorisk infektion forårsaget af en influenzavirus første indregning i foråret 202C indeholder genetisk materiale fra menneskelige , svin og fugleinfluenza virus . " Svineinfluenza er influenza fundet i grise , som kan overføres til mennesker . Svineinfluenza ikke kan overføres ved at spise svinekød . Men når virus overføres til mennesker , det er meget smitsom og spreder hurtigt fra menneske til menneske .

inkubationstid


Inkubationstiden er tiden fra det øjeblik af eksponering for et smitstof indtil tegn og symptomer af smitstoffet begynder at dukke op. Svineinfluenza har omkring samme inkubationstiden som sæsonbestemt influenza . Centers for Disease Control og Forebyggelse vurderer, at inkubationstiden for svineinfluenza til at være en til fire dage . med smittede personer, der kunne passere sygdommen inden for en dag for at vise symptomer selv .

Symptomer


symptomer på svineinfluenza omfatter feber , hoste og ondt i halsen . Personer kan også opleve body ømhed , hovedpine , kulderystelser og træthed . Mange mennesker lider af svineinfluenza symptomer er også rapporteret kampe med diarré , kvalme og opkastning . Disse symptomer ligner symptomerne på dem, der oplever sæsonbestemt influenza , men symptomer på svineinfluenza --- ligegyldigt hvor mild --- kan være meget alvorlige . Til tider ikke svineinfluenza symptomer kræver hospitalsindlæggelse og total isolation , for at sygdommen spredes.

Forebyggende foranstaltninger


Det er vigtigt at tage forebyggende foranstaltninger til at undgå spredning af svineinfluenza . Vaccinationer er til rådighed for H1N1 -virus . Når denne del af influenza første gang præsenteret sig selv , blev prioriteret vaccinationer givet til gravide kvinder , børn , ældre og personer med en kronisk sygdom , som dem med diabetes . På dette tidspunkt, hvis vaccinationen er tilgængelig alle kan vælge at blive vaccineret . Mennesker smittet med svineinfluenza bør undgå enhver tæt kontakt med andre, indtil efter 24 timer uden feber . Andre skridt at tage omfatte vaske hænder hyppigt med sæbe og varmt vand , der dækker hoste og klemmer og undgå at gnide øjne , næse eller mund , når syge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.