jordskælv Highway Safety

Jordskælv er gentagne gange forekommende katastrofer , men de forårsage massive dødsfald i hele verden næsten årligt . Det første skridt for at minimere katastrofer risici og tab er beredskab . Jordskælv sikkerhed uddannelse er en vigtig del af dette, og bør lære at alle i hele verden , da jordskælv kan forekomme overalt når som helst uden varsel , herunder steder langt væk fra brudlinjer som det østlige Canada og USA

Du skal bruge: .
printer.

Jordskælv Kits


Især i områder , der er tilbøjelige til at jordskælv , bør nødsituation materialer skal opbevares i kufferter eller handskerum af biler på alle tidspunkter. Disse bør omfatte en lommelygte , lys stænger eller kampe , da et jordskælv kan streng folk ude om natten . Der bør også være en nødsituation tæppe i tilfælde af koldt vejr , en førstehjælpskasse , en lille mængde vand og ikke-fordærvelige fødevarer , og et udbud af livsvigtig medicin , hvis nødvendigt. Nogle biler allerede kommet med forberedte nødsituation kits , men måske ikke har mad eller vand .

hvor de skal stoppe en bil


Under et jordskælv , bør førerne prøve at langsomt trække over til et åbent område , eventuelt ved siden af vej , og sørg for at de ikke køre ind i andre biler omkring dem . På en motorvej , vil det fortrinsvis være på en nederdel . Hvis der ikke er nederdel , eller der er for mange biler , bør førerne langsomt komme til et stop , hvor de er .

Når ikke at stoppe en bil


Chauffører bør også undgå træer , nytteværdi ledninger , bygninger , overføringer og underføringer når de parkere deres biler under eller kort efter et jordskælv . Chauffører bør altid undgå at køre eller stoppe på døde elektriske ledninger . Derudover når du kører , skal man være på vagt over for revner jordskælvet har produceret . Hvis jordskælvet fortsætter, vil dette føre til en udvidelse af disse revner , eller bildæk kan blive beskadiget , når du kører over dem .

efter at have stoppet


Under et jordskælv , og kort tid efter , bør folk forblive i deres biler , venter de rystelser, og tjek om eventuelle skader , de måtte have lidt . Efter et jordskælv , der normalt lokale radioer levere nyheder . Mobiltelefoner må ikke være i brug i løbet af et jordskælv , medmindre der er skader på rapporten. Dette skyldes, at folk bør være klar over, hvor de er , og hvad der sker omkring dem uden at have nogen anordning, distraherende dem .

efter et jordskælv

Efter et par minutter , kan folk gå kørsel med forsigtighed . De bør holde sig væk fra tunneler, broer eller ramper , der kunne have været ødelagt . Derudover skal de være opmærksomme på revner i vejen, som de kører , og være forberedt på efterskælv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.