kaliumbromid & sølvnitrat

Kemiske forbindelser er mystisk at den gennemsnitlige person , fremmaner visioner af en gal videnskabsmand brygger mærkelige blandinger midt i en glas hav af bægre og reagensglas . Forbindelser som den generelt uskadelige kaliumbromid eller meget giftige soelvnitrat kan være en ven eller fjende , hvis du ved , hvad de er i stand til og hvordan du beskytter dig , mens du bruger dem

Sammensætning


Kalium bromid , også kendt som bromid kaliumsalt er en kemisk forbindelse , der består af brom og kalium . Molekylvægt, der er 119 og det ser ud som lugtfri, hvide krystaller .

Sølvnitrat , også kaldet salpetersyre eller månens ætsende , er en kemisk forbindelse , der omfatter nitrogen , oxygen og sølv . Det har en molekylvægt på 169,87 og dens form er, at gennemsigtig, farveløs, lugtfri krystaller .

Opbevaring


Begge stoffer skal opbevares på et tørt , ventileret og køligt sted , beskyttet mod eventuelle fysiske skader . Bør udvises forsigtighed for at holde sølv nitrat væk fra fugt , trægulve og enhver kilde til varme , hvor den kunne antændes.

Effekter


Hvis kaliumbromid inhaleres det kan forårsage irritation af luftveje , som vil blive fulgt med hoste , åndenød og ondt i halsen . Ved indtagelse kan det forårsage kvalme eller mavesmerter . Hvis en betydelig mængde absorberes det kan påvirke hjernen og centralnervesystemet. Hud-og øjenkontakt producerer rødme , irritation og smerte .

Sølvnitrat er farligt , da det er både en ætsende og gift . Indånding er meget skadelig for de øvre luftveje og slimhinder . Det kan forårsage en brændende fornemmelse , kvalme , opkastning og åndenød . Indtagelse forårsager forbrændinger i maven , munden og halsen , som vil forårsage diarré , ondt i halsen , opkastning af sort væske , chok og død . Hudkontakt forårsager rødme og ekstrem afbrænding . Hvis det kommer i øjnene , at det vil medføre sløret syn , alvorlig afbrænding af væv og øjenskader .

Behandling


Hvis du ved et uheld inhalerer enten sammensatte , flytte til et område med frisk luft. Hud-og øjenkontakt bør følges med grundige skylning i mindst 15 minutter.

Hvis sølvnitrat er indtaget , fremkald ikke opkastning . Giv en betydelig mængde af vand og få lægehjælp .

Bruger

Kalium bromid er blevet brugt som en suppressant for beslaglæggelse aktivitet hos dyr af dyrlæger . Det er administreret som en AED ( antiepileptisk medicin ), når phenobarbital er ikke nok i sig selv

Sølvnitrat bruges til fjernelse af vorter , vorter og umbilical granulom-. et lille stykke af vævet i en babys mave knappen efter ledningen er blevet løsrevet . Det er også bruges til ætsninger af sår og sår . Meget fortyndet, kan den fungere som en astringerende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.