miljøforvaltning projekter

Sound forvaltning af miljøet har været en stigende fokus på mange regeringer siden slutningen af 1960'erne . Selv om miljøledelse går tilbage til oldtiden , da mennesket først begyndte at forvalte ressourcer og bevidst manipulere deres omgivelser , moderne inceptions af miljøledelse ofte kredser omkring oprensning af ødelagte økosystemer og oprydning giftudslip .

mangroveskov og genopretning af vådområder


Kystbefolkningen ofte sæsonmæssigt ramt af voldsomme storme og efterfølgende oversvømmelser . Naturlige barrierer for oversvømmelser og stormfloder som mangrove skove og vådområder er blevet fjernet til fordel for at omdanne landet til boliger skrifter og landbrug , men nu er mange økologer og katastrofe planlæggere anerkende deres betydning som en forsvarsmekanisme mod batteriet i kraftig vind , bølger , og regn . Genplantning mangrover i Florida , for eksempel , har opbygget stærke rødder til at holde sedimentet på plads , og de også fungere som en barriere mod storm vinde . Yderligere restaureringer til Everglade vådområder til deres naturlige tilstand har givet en massiv svamp til at bidrage til at absorbere vand efter oversvømmelser i kystområder , og de samme vådområder kan også bortfiltrere forurenende stoffer, der er blevet spredt af oversvømmelser .

Dam Fjernelse


Selvom floder tilbyder en stor ressource for at skabe vandkraft og omdirigere vandet til landbrug kunstvanding , er floder økosystemer alvorligt forstyrret af opstemning . Fiskebestandene kan ikke passere den fysiske barriere af dæmninger , og installeret fisketrapper er mødt med meget begrænset succes . River sediment sidder fast bag dæmninger , accelererende nedbrydning af deltaer og flodbredder downstream , som normalt fodres af denne sediment .

Fjernelse af en dæmning er en massiv teknisk udfordring, og kræver indgående planlægning med de lokale beboere til at undgå problemer som at afskære en vand eller strømkilde , eller forårsage mellemmand oversvømmelse fra første post-fjernelse stigninger af vand . Det er usandsynligt , at massive vandkraft generatorer ligesom Hoover dæmningen vil blive fjernet inden for en overskuelig fremtid , men fjernelse af mindre dæmninger i andre flodsystemer har allerede vist positive opsving til at pre-dæmningen funktion og økosystemers sundhed, med fiskebestandene og normal sedimenttransport vender tilbage til normal .

oprydning


Utilsigtet udslip af miljøbelastende stoffer kan være skadelige for mennesker og miljø sundhed og OPRYDNING projekter er af høj prioritet i USA. Det værste oprydning Projekterne er vurderet " Superfund "lokaliteter af Environmental Protection Agency . Disse er ekstremt forurenede områder , der løbende overvåges og lang sigt spild oprydningsprojekt håndhæves . Superfund oprydninger modtage finansiering gennem CERCLA , en forkortelse for den omfattende Environmental Response , Compensation og ansvar Act of 1980. Loven blev vedtaget som reaktion på miljøkatastrofer som Love Canal og Times Strand giftudslip , og har været en succes i finansiering på lang sigt oprydningsprojekt for nogle af USA's værste spild sites . Nogle OPRYDNING metoder, selv omfatter biologiske rensning , ligesom visse arter af svampe , som kan nedbryde og optage motorolie fra jord .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.