sundhed på arbejdspladsen og sikkerhed ansvar

En sund og sikker arbejdsplads producerer glade , produktive medarbejdere og de til gengæld , at skabe et bedre produkt eller en service. Ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics , var der næsten fire millioner ulykker og sygdomme på arbejdspladsen i løbet af 2008 . Af dem, savnede omkring 45 procent af de ansatte en eller flere ugers arbejde som følge af deres skade eller sygdom .

Ulykker kan forebygges


Falls er nummer et arbejdsulykker . De forekommer dagligt i virksomheder over hele landet . Og alligevel er let forhindres . Det tager kun en smule af tanker og overvejelser og en holdning til sikkerhed .

En af de mest effektive ting, en arbejdstager kan gøre for at forebygge ulykker er simpelthen være opmærksomme på , hvad der sker omkring ham . Alt for ofte , arbejdstagere slentre ned ad en gangen , læse en rapport eller sms'e nogen . Dette kan være farligt . Antag den fyr før du gjorde nøjagtigt det samme , og spildte hans kaffe ? Nu kan du tilfældigvis sammen , ænser gulvets våd tilstand , og før du ved af det , dine fødder flyve væk under dig og du lyver om din bagdel tilkalde hjælp .

Udbredelsen af Sygdom


Et andet synderen af produktiviteten på arbejdspladsen er sygdom . Måske du vågner op om morgenen utilpashed og feber . Du ved, du skal blive hjemme , men har vigtige projekter , som skal være afsluttet ved dagens afslutning . Du brusebad , kjole og hoved til kontoret hoste og nys hele vejen der .

Ved den tid , du går ind i bygningen , få din kaffe , og hovedet til dit kontor , er du kommet i kontakt med et halvt dusin mennesker . Hvis der kun tre af dem bliver smittet , og hver af disse sprede sygdommen til tre andre , bliver det hurtigt en epidemi .

Tips at bo godt


Der er mange stammer af influenza nu , nogle meget alvorlige og ekstremt smitsom . Det er op til hver enkelt af os til at begrænse spredningen af influenza og andre smitsomme sygdomme . Ifølge CDC , den bedste beskyttelse mod at pådrage sig influenza er vaccination , og de anbefaler to per influenzasæson .

altid få dine influenza skudt når det gælder sundhed embedsmænd anbefale det . Bliv hjemme hvis du har feber . Nys i et lommetørklæde eller lommetørklæde . CDC anbefaler, at du hoster i din arm , bøjet i albuen . Vask dine hænder med desinfektionsmiddel sæbe flere gange hver dag . Spis masser af frisk frugt og grøntsager . Drik masser af vand .

Sundhed og sikkerhed afhænger af dig


Der er ingen magisk formel for arbejdsmiljø og sikkerhed . Ansvaret ligger hos hver enkelt af os . Følgende er et par afsluttende påmindelser : være opmærksom på hvor du går , indtage en holdning til sikkerhed ; holde øje med potentielle farer i og omkring dit kontor ; holde arbejdsområdet fri for rod , en feber betyder, at du er smitsom , blive hjemme og se en læge så hurtigt som muligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.