typer af tropiske sygdomme

Hvert år , tropiske steder tjene som ideelle ferie spots for millioner af turister . Selvom smukke , er de tropiske lande grobund for mange sygdomme . Ifølge den Stanford Program for International og Cross Cultural Education ( SPICE ) , omkring 500 millioner mennesker er smittet med malaria hvert år . Hvert år , 1 millioner af disse 500 millioner mennesker dør af malaria , blot en af flere sygdomme udbredt i troperne . Sygdom er en alvorlig fare for både tropiske befolkninger og turister , der besøger disse lande .

typer sygdomme


Folk, der besøger eller bor i troperne er modtagelige for en lang række sygdomme . Ifølge " Hvad er Tropical Diseases ? " en artikel fra fountia. com , World Health Organization ( WHO ) fokuserer det meste af sin indsats på følgende 10 tropiske sygdomme: Afrikanske trypanosomiasis , Chagas sygdom , dengue feber , leishmaniasis , spedalskhed , lymfatisk filariasis , malaria , onchocerciasis , schistosomiasis og tuberkulose .

Ifølge American Society of Tropical Medicine og hygiejne , bakterier , vira og parasitter er de vigtigste organismer , der forårsager tropiske sygdomme . Forurenet vand og fødevarer kilder sprede sygdomme blandt tropiske befolkninger og turister . Tropiske sygdomme er også overføres af insekter , som myg , og ved kontakt med en person smittet med sygdommen . De fleste tropiske infektioner angribe en persons øjne eller hud .

Udbredelsen af sygdom blandt fattige samfund


Folk, der bor i tropiske områder , såvel som turister , er i konstant fare for at pådrage sig sygdommen . WHO hævder, at fattige samfund er de mest modtagelige for tropiske sygdomme . Ifølge en maj 2008 rapport fra WHO , for 2. 700 millioner fattigste mennesker i verden , er 1. 200 millioner ramt af tropiske sygdomme . Mennesker, der lever i fattige samfund har hverken adgang til lægehjælp eller sundhedsforanstaltninger nødvendige for at bekæmpe disse dødelige sygdomme .

Forebyggelsesfonden


Læger rundt om i verden har studeret tropiske sygdomme og vedtaget flere metoder til behandling af smittede personer. Læger bruger medicin og affaldshåndtering og kloakering planer for at forebygge spredning af sygdommen . Farmaceutiske virksomheder, Verdensbanken og regeringer verden over har doneret medicin og penge til at hjælpe behandle mennesker er ramt af tropiske sygdomme . Tropiske samfund har også nydt godt af brugen af myggenet , øget adgang til insektmiddel og sanitære foranstaltninger, herunder vaske hænder og retter og kogende vand til at dræbe smittefarlige bakterier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.