uddannelsesaktiviteter for HIV

Da 2008- UNAIDS anslår , at 33. 400 tusind mennesker verden over er i øjeblikket lever med Human Immunodeficiency Virus ( HIV ) , hiv uddannelsesaktiviteter er afgørende i bestræbelserne på at reducere nye infektioner . Effektiv hiv uddannelsesaktiviteter ikke kun afhænge af nøjagtigheden af de oplysninger , men også om, hvilke typer af aktiviteter, en lærer letter . Andre væsentlige overvejelser omfatte aspekter som kontekst og publikum profil .

Aktivitet Typer


Avert foreslår fire grundlæggende typer af HIV uddannelsesaktiviteter, der fokuserer på fakta deling , hiv transmissionsmetoder , holdninger til hiv og sex i forhold til hiv. Ideel aktiviteter kombinere dele af alle fire aktivitetstyper . Når en lærer letter faktabaseret aktiviteter , hun har til formål at give accepteret bio-medicinske , sociale og kulturelle fakta om hiv , mens bortvejre fælles misinformation . Læreren kan administrere en quiz og /eller lette en interaktiv gruppevis vurdering af udsagn om HIV efterfulgt af en drøftelse . Transmission uddannelsesaktiviteter satte sig for at lære folk om hiv -transmissioner . Afværge 's " Transmission runaround " er et eksempel på sådanne aktiviteter. I dette tilfælde er formålet med læreren for at måle kendskabet til de forskellige hiv-smitte transportformer ved at have studerende identificere sande og falske udsagn om HIV på et bord . Hun følger denne aktivitet med en gruppe diskussion om rigtige og forkerte svar . Uddannelsesaktiviteter , der tager på holdninger til hiv forsøge at beskæftige sig med stigmatisering og diskrimination ved at give folk til at klare deres egen hiv-relaterede fordomme og stereotyper . Læreren kan fremme en tre -trins aktivitet , hvor hun adskiller studerende i grupper , hvor de : skabe en profil af en fiktiv person , opdager ' den imaginære person testet positiv for HIV , og overveje og diskutere konsekvenserne af HIV-infektion den imaginære person . Læreren reconvenes klassen og letter en diskussion . Aktiviteten personliggøre HIV for studerende , hvilket gør dem nytænke deres værdier og holdninger til HIV . Sex og hiv uddannelsesaktiviteter til formål at lære de studerende at diskutere sex-nok den mest pinlige måde at hiv-smitte for at diskutere-i ikke-pinlige og ikke-truende vilkår . Aktiviteter som rollespil give studerende til at dække emner , der omfatter afholdenhed og forhandling af sikker seksuel adfærd.

Baggrunden


Når en lærer bestemmer hvilken type af hiv uddannelse aktivitet at gøre med elever , hun ikke blot har en specifik mål, men også skal tage hensyn til den sammenhæng, hvor aktiviteten finder sted . Lærerens vurdering af sammenhæng forudsætter bevidsthed om indstillingen f. eks uddannelsesmæssige versus religiøs institution og åben versus lukket fysiske rum og beslægtede tidspres . Lærerens forståelse af den sammenhæng , hvori hun er undervisning sikrer , at hun bemærket sociale , kulturelle og institutionelle følsomhed og skaber et sikkert rum for studerende at engagere sig i HIV . Den type fysiske rum hjælper en lærer fastsætte størrelsen af bevægelsen af studerende og graden af deltagelse i grupper eller som enkeltpersoner .

Audience Profil


Lærerens kendskab til publikums gennemsnitlige alder og niveau af viden sikrer levering af et passende niveau af information via en tilsvarende aktivitet . Publikum profilen også informerer den tid en lærer bruger på den aktivitet , som så også dikterer omfattende oplysninger der er omfattet af uddannelsesaktiviteter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.