hvordan man bruger motion for at hjælpe med at helbrede depression og være glad igen

Nogle mennesker får blues fra tid til anden og andre har kronisk depression . Medicin kan hjælpe til at lette symptomerne, men mest sandsynligt vil ikke løse de problemer, bare ved at tage en pille . Denne artikel vil fortælle dig , hvordan du bruger motion til at helbrede depression og være glad igen

Du skal bruge: . .
Gode sko


1
Lad os sige , du starte ud at gå 15 minutter om dagen i 3 dage om ugen . Du kan føle, at du har udrettet noget . Du er ikke bare vente på en medicin for at begynde at gøre du føler dig bedre . Dette vil sandsynligvis medføre, at nogle interaktion med andre, der altid er en nyttig ting at gøre , når du føler dig deprimeret . Selv 15 minutter vil øge din krops kemi med endorfiner , der gør du føler dig bedre .

2 .
du kommer frem til 30 minutter tre dage om ugen . WOW ! Du gør noget for dig selv . , Der føles godt . Dine ben er i bedre form , og du ikke får forpustet længere . Du kan blive at gå på din egen hilsen folk langs vejen , eller du kan have en ven , der går med dig . Samspillet trækker dig ud af din shell lidt . Du sover bedre om natten og har mere energi i løbet af dagen . Fortsæt!
3 .
På de dage du ikke gå du gøre nogle andre øvelse . Yoga føles fantastisk , og du kan gøre det hjemme med en DVD eller kabel show . Du behøver ikke at være perfekt til det . Bare gør det flytter til det bedste af dine evner . Du kan løfte lidt lys vægte derhjemme , eller du føler dig godt nok til at deltage i en gym . Må ikke bekymre dig om folk, der ser dig . De fleste mennesker på et fitnesscenter er enten meget involveret i , hvad de gør eller også er de glade for at se andre at snakke med. Uanset hvad du gør , behøver du ikke at være perfekt . Det er ikke test. Du kan lære undervejs . Hey , dine muskler er stærkere , og du har mistet en lille vægt , eller du bare føler dig bedre !
4 .

Nu du er til fods 30 minutter eller mere 5-7 dage om ugen . Det lyder som en masse , men det er en lille del af din dag . Du er også laver nogle andre øvelse tre dage om ugen . Dit tøj kan passe bedre , eller du endda få nogle nye . Disse endorfiner , der frigives i kroppen er på et endnu højere niveau . Deres tillid er på vej til højre ad , og du interagerer med andre på en regelmæssig basis. Hmmm livet er godt !

gode råd og advarsler


 • Det sværeste er ofte at komme ud af sengen . Læg ikke der og tænke over det . Sæt dine fødder på gulvet og du er oppe !
 • Lav en plan og hold dig til det . Du vil ikke blive ked af det .
 • Få et familiemedlem eller en ægtefælle til at udøve med dig .
 • Tal med din læge, før du begynder på et træningsprogram !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.