hvordan man kan identificere motion afhængighed

Selv om motion er godt for din krop , for meget af en god ting kan være skadelig. Motion kan blive en afhængighed for nogle mennesker at gribe ind i andre aspekter af deres liv og skader deres krop. Personer , der mener, at de kan have udøve afhængighed bør søge professionel hjælp
en
Spørg dig selv , om motion har en oppustet værdi i dit liv . Hvis du sætter motion ovenfor familieforhold , dit helbred og dit job , skal du måske at genoverveje sin betydning i dit liv .
2 .
Hold øje med tegn på , at du trække fra andre aktiviteter i dit liv . Valg af motion over følelsesmæssige forbindelser og aktiviteter , som du brugte til at nyde er tegn på , at der kan være et problem . Annullering af andre aktiviteter for at motion kan være et symptom . Stive øvelse forventninger kan være endnu et tegn på afhængighed .

3 .
Se efter følelsesmæssige tegn på afhængighed som depression og angst , hvis du er i stand til at arbejde ud . Holder øje med en savnet arbejde ud og blive fyldt med angst over at få vægten eller tabe muskler efter blot en fridag er tegn på motion afhængighed . Motion afhængighed , ligesom spiseforstyrrelser , relateret er at følelser af kontrol og magt .
4 .
vide, hvordan din krop føles og ser ud. Personer med motion afhængighed vil udøve gennem smerte og skade , som ofte forårsager flere problemer . Hvis du ikke giver din krop tid til at helbrede efter en skade , eller hvis du har udøvet til det punkt , hvor din vægt er på en usund niveau , kan du have en øvelse afhængighed .
5 .


Hold øje med mængden af motion , du laver. Mange mennesker med motion afhængighed vil fortsætte med at øge mængden af motion , at de gør . Finde sig selv i gymnastiksalen i timevis kan signalere et problem . Opsøger gange for at motion alene for at undgå negative reaktioner fra venner og familie kan også være et tegn på øvelse afhængighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.