Hvor længe kan hiv leve uden for kroppen ?

Spredes ved kropsvæsker , uden for kroppen , kan human immundefekt virus ( HIV ) ikke overleve ret længe

Transmission


HIV er indgået fra en inficeret persons blod , sæd , vaginalsekret væske , modermælk , spyt og i meget sjældne tilfælde , tårer . Disse inficerede kropsvæsker skal komme i kontakt med inficerede personer kropsvæsker , specielt blod , der skal indberettes , ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) .

Viral Reproduktion


Hiv er kun i stand til at reproducere sig selv inde i en levende vært . Det kan ikke spredes uden for kroppen , kan heller ikke fastholde sin smittefarlighed i mere end et par minutter . Det er også følsom over for temperaturændringer , der er større sandsynlighed uden for kroppen , samt til ilt .

Survival Faktorer


Udover temperatur , overlevelsen af hiv uden for en vært afhænger af mængden af virus i kroppen væske , der er blevet udsendt . I et laboratorium indstilling , har hiv blevet holdt i live så længe som 15 dage efter kropsvæske er tørret , men det var kontrolleret ved en stabil temperatur og luftfugtighed , der ville være næsten umuligt at gengive i den naturlige verden .

Needles


Sprøjterne er en " miljø " , hvor hiv kan overleve i nogle tilfælde i flere dage , da blod er fanget i nålen , hvor det ikke kan tørres ud . Af denne grund bør brugte kanyler smides ud og ikke genbruges , især af en anden end den første bruger .

Miljø Faldende

CDC har gennemført flere undersøgelser om hiv koncentrationer uden for kroppen . Når disse koncentrationer er tørrede , er virus reduceres med overalt fra 90 til 99 procent over flere timer . I disse undersøgelser er de hiv- koncentrationer betydeligt højere end de ville være uden for et laboratorium , der gør teoretisk Environmental Transmission uden for kroppen næsten nul .

The Numbers

Ikke en hiv-person til dato har været smittet via kontakt med en miljømæssig overflade , ifølge CDC . En skrøbelig virus , når uden for kroppen , er HIV nemt dræbt af varmt vand , sæbe , blegemiddel og alkohol .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.