hvordan man kan forstå , om motion hjælper symptomerne på depression

Er motion en naturlig måde at lindre symptomerne på depression ? . Find ud af her
1 .
Hvis du lider af depression , ved du det kan påvirke næsten alle områder af dit liv , hvilket gør det svært at sove om natten, og endnu sværere at få ud af sengen om morgenen . At bidrage til at løse problemet , nogle folk henvender sig til recept antidepressiva , som kan give bivirkninger næsten lige så slemt som symptomer på depression i sig selv .
2 .
Hvordan antidepressiva virker ? Recept antidepressiva kunstigt ændrer indholdet af visse hjernens neurotransmittere , som bidrage til at aflaste nogle af de håbløshed og tab af motivation i forbindelse med depression . Heldigvis er der naturlige måder at ændre neurotransmitter niveauer ved at spise den rigtige mad , og i nogle tilfælde , at tage kosttilskud . En fysisk måde at lindre den almindelige symptomer på depression er gennem motion .

3 .
Selv udøver kan være den sidste ting du lyst til at gøre , når du føler dig nede og deprimeret , intens bevægelse kan medføre, at nogle fantastiske forandringer i dit biokemi , som hjælper til at øge stemningen og forbedre mange af symptomerne på depression .
4 .
Hvorfor er motion effektiv til at lindre depression ? Svaret ligger i den endorfiner kroppen producerer , når du begynder at flytte for vedvarende perioder . Endorfiner er små proteinmolekyler , der interagerer med receptorer i hjernen og nervesystemet til at mindske smerter og producere en fredelig fornemmelse . Det er de samme hjernen kemikalier ansvarlig for " runner 's high " , at så mange løbere oplever efter at have kørt længere distancer .
5 .

Selv motion for at lindre depression lyder godt i en teoretisk forstand , er der nogen undersøgelser til at bakke op dens effektivitet ? En undersøgelse offentliggjort i American Journal of Sygdomsforebyggelse undersøgt effektiviteten af motion for at lindre symptomerne på depression . Det blev konstateret, at deltage i nogen form for motion betydelig reduceret symptomerne med de største forbedringer ses hos mennesker , der gjorde moderat intens træning , der består af jogging eller ridning en stationær cykel tre til fem dage om ugen om ugen . Symptom reduktioner blev også set med lav intensitet øvelse , selv om virkningerne var mindre udtalt. Det fremgår, at øvelse for en længere periode på et moderat til høj intensitet er bedst at lindre depression .
6 .
Motion kan også have andre fordele , når det kommer til at lindre symptomerne af depression . Staying aktiv og nå nye træningsmål med til at opbygge selvværd og atletiske færdigheder , der kan stemningen opløftende . Motion kan også bidrage til at forbedre sove mønstre i nogle deprimerede mennesker .
7 .
Selvom du bør ikke afbryde din antidepressiva uden at kontakte lægen , kan udøve være en naturlig måde at lindre nogle af de almindelige symptomer på depression og samtidig forbedre dig kropsbevidsthed og selvværd . Hvorfor ikke få tid til nogle daglige motion ?


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.