medicinsk behandling for natriumhydroxid hudforbrændinger

Et af de mest udbredte baser i kemi er natriumhydroxid ( NaOH ) . Det typisk kommer som en solid hvid pellet og er meget opløseligt i vand . En primær funktion af kemikaliet at neutralisere syrer , men det er også bruges til at lave sæbe , drikkevand og papir . Da natriumhydroxid er meget ætsende , bør ekstrem sikkerhed tages , når du bruger den som brugeren kunne få en kemisk forbrænding

Akut eksponering


Dermal kontakt med natriumhydroxid kan tage flere forskellige former afhængigt af styrken af løsningen . Løsninger på 25 til 50 procent fusion vil producere en øjeblikkelig brænde . De af mindre koncentrationer kunne tage så lang tid som flere timer , før en brænder opstår . Hvis du modtager en natriumhydroxid kemisk forbrænding, straks at søge lægehjælp , helst på et hospital .

præhospitale Care


Det første du skal gøre , er at få væk fra udslippet. Hvis du ikke kan flytte sig selv , råber om hjælp . Når du er i et sikkert område , børste nogen af de faste kemiske off din krop , men kun gøre det med et andet objekt , eller mens iført beskyttende tøj. Prøv at holde denne i et særskilt , begrænset område . Du bør derefter tage ud alt tøj , som er blevet forurenet , og vaskes alle inficerede hudområder med vand i mindst 15 minutter.

Hvis du mener, dine øjne kan være inficeret , skal du skylle dem med rent vand eller saltvand i mindst 30 minutter . Hvis du bruger kontakter , tage dem ud medmindre dette ville yderligere skade dine øjne .

Tag din inficeret tøj og læg dem i en slags sikrede bedrift container, som en pose . Hvis du ikke er i stand til at køre dig selv til et hospital , søge hjælp . Hvis ingen kan hjælpe dig , at finde en telefon og ringe efter en ambulance .

Hospital Care


Når du ankommer til hospitalet , skal du gå direkte til Emergency Room indgangen . Fortæl sygeplejersken , der har ansvaret , at du har en natriumhydroxid brænde og bede om at blive taget direkte til brænde enhed . Informere det medicinske personale af de relevante oplysninger , såsom styrken af natriumhydroxidoploesning og længden af eksponering.

Der er ingen modgift mod natriumhydroxid sig selv, og der er virkelig ingen laboratorietest , som vil fortælle om du har smittet andre dele af kroppen såsom dine lunger . Generelle laboratorieundersøgelser kan ske , men at afgøre, om organer er beskadiget . Det medicinske personale på sygehuset skal henvise dig til din almindelige praktiserende læge for opfølgende besøg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.