motion & afhængighed opsving

De fleste mennesker ved, at motion er godt for dem , men forskerne er begyndt at opdage , at regelmæssig motion kan være særligt gavnligt for folk, der forsøger at inddrive fra Narkotikamisbrug . To undersøgelser har vist, motion har positive resultater på rygning og kokain afhængighed . Igangværende forskning kan vise andre ydelser samt

Teorier /Spekulation


The National Institute on Drug Abuse mener regelmæssig motion vil have en positiv indvirkning på afhængighed og nyttiggørelse , og de er villige til at lægge penge på deres teori . I juni 2008 afholdt de en 2-dages konference for at samle forskere interesseret i emnet . Formålet var at skabe ideer og øge bevidstheden. De har også tilbudt 4 millioner dollars i bevilge penge til forskere studere sammenhængen mellem motion , afhængighed og nyttiggørelse .

Kokain Research


En 2008 undersøgelse ledet af Mark Smith fra Davidson College viste , at motion kan hjælpe med at forhindre kokainmisbrug . I undersøgelsen blev en gruppe af rotter placeret i bure med hjul til at køre . En anden gruppe blev placeret i bure uden hjul . Efter 6 uger var rotterne forsynet med infusionspumper , som det kunne selv administrere kokain ved at skubbe en løftestang . Antallet af presser kræves for at administrere lægemidlet gradvist . De rotter, der havde udøvet afslutter selv-administration , når 70 skubber var påkrævet. De rotter, der ikke havde udøvet fortsat at administrere lægemidlet , selv når det tog 250 skubber .

Smith tror, at grunden det virkede er, fordi motion og ulovlig narkotika både giver dopamin i hjernen .

Rygning Research


Bess Marcus fra Brown University har ført en undersøgelse i slutningen af 1990'erne , der tydede motion hjælper rygere til at slutte den vane . For undersøgelsen , indskrevet 281 kvindelige rygere , der ønskede at forlade var i en ryge-ophør program , der mødtes ugentligt . Af deltagerne , også 147 tog wellness klasser tre gange om ugen , mens de andre 134 havde overvåget træningshold tre gange om ugen . Efter 12 uger havde næsten dobbelt så mange af de øvelser i forhold til nonexercisers stoppe med at ryge i mindst 2 måneder . Dette forhold var stadig sandt 3 måneder senere og igen et år efter programmets afslutning.

Andre ydelser


Øvelse sænker stressniveauet og frigiver endorfiner , som kan afhjælpe depression , nogle af de samme såkaldte fordele en narkoman modtager fra hans foretrukne stof . Motion også engagerer lymfesystemet , som renser giftstoffer fra kroppen . Afgiftning er naturligvis vigtigt samtidig forsøger at rydde narkotika fra systemet . En anden ofte overset fordel ved motion er blot , at det giver inddrive narkoman en måde at holde travlt , noget andet end narkotika at henvende sig til i løbet af tomme timer .

henstilling

Der er stadig meget at lære om videnskaben for at bruge motion som en del af afhængighed opsving , men i mellemtiden , synes to ting klart . Det første, at tidlig forskning tyder stærkt på øvelse vil hjælpe til at overvinde afhængighed . For det andet , at motion er godt for alle, uanset om de kæmper for at overvinde en afhængighed .

Baseret på , at det er nemt at anbefale at indarbejde motion i et afhængigheds-program . Find en øvelse , du nyder, uanset om det er løber, cykler, dans eller spille basketball , så motion er noget man ser frem til i stedet for en slid . Vis motion som noget positivt , du gør for dig selv og nyde frugterne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.