motion som behandling for ADHD

Motion er afgørende for fysisk fitness og sundhed . Men mere og mere vi hører , at motion er også vigtigt at mental sundhed . ? Er det muligt , at motion kan være en effektiv behandling af Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Virkninger på komorbide betingelser


Ifølge Indflydelse Motion på mental sundhed af Daniel M. Landers af Arizona State University , er motion forbundet med markante reduktioner i både depression og angst , især efter uge for at etablere en rutine for regelmæssig motion . Angst og depression er ofte komorbide med Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) enten som følge af ADHD eller sammen med den .

Virkninger på ADHD


Det primære træk er forbundet med ADHD er hyperaktivitet , uopmærksomhed og impulsivitet , hvor sidstnævnte er ofte anset for at være de mest skadelige af de tre træk . Motion er tænkt til at forbedre fokus og opmærksomhed samt nedsættelse impulsivitet . Dette kan være nok i nogle med mild ADHD til at erstatte stimulerende bruge . I andre tilfælde kan motion og bør anvendes sammen med medicin og adfærdsterapi .

Psykosocial Effects


En kronisk problem for både børn og voksne lever med ADHD er det lave selvværd anlagt den ved gentagen fejl eller opfattelse af fiasko . Motion og øget fysisk fitness bidrager til en stigning i selvværd , især i en social eller et team indstilling .

effektive former for motion


Enhver form for motion er gavnlige . Ifølge redaktørerne af ADDitude Magazine , gå i 30 minutter fire gange om ugen er nok til at have en effekt . For børn , foreslår de at få dem involveret i en sport eller aktivitet efter eget valg .

Analyse

Sammenfattende øvelse er et udmærket supplement til enhver ADHD behandlingsplan . I et lille antal sager , kan det være i stand til at erstatte stimulerende medicin . Der bør dog ikke medicin seponeres uden forudgående samtykke fra en læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.