når at brænde træ ?

Få ting er så indbydende som sidder før en knitrende bål , eller toasty følelse man får når din brændeovn fylder hele huset med varme . Og hvis ejendommen du ejer indeholder en woodlot , dit brænde er det væsentlige " fri " for at tage . Men at vide, hvad træsorter at brænde , og når at brænde dem, kan gøre en stor forskel i både varme og stemning afdelinger . Alt brænde er ikke skabt lige

Good Wood


Når du brænder træ som en varmekilde , BTUs ( British Thermal Units ) per ton er den kritiske faktor . Og ingen klasse af træ giver mere BTUs end løvfældende løvtræ . Træsorter som eg , ahorn , ask , sort græshoppe og Hickory er BTU kraftcentre og bør være blandt dine første valg . Hver af disse arter er tæt , forholdsvis fri for harpiks og tæt kornet . Den eneste ulempe er tørre dem indtil deres fugtighed er lav nok til at muliggøre en effektiv forbrænding

Af arten nævnt , giver sort johannesbrød omkring 15 procent flere BTUs per ton end eg , ahorn eller ask-johannesbroed faktisk producerer omkring 5 procent mere BTUs per ton end antracit kul . Men for varmeydelse , vinder hickory den blå bånd . Ulempen til Hickory som brænde er , at det tager næsten to år at sæsonen ordentligt .

Hvor lang tid tager Wood Tag til tør ?


Enhver af de træsorter , der er nævnt kræve tilstrækkelig tørretid . Grøn logger faldt i slutningen af vinteren , kløves med det samme og opbevaret indendørs vil alder i syv til ni måneder . Hvis den opbevares udenfor , vil det samme cordwood kræver næsten et år til korrekt sæson . Din brænde skal tørre ned til et vandindhold på 10 til 15 procent at brænde med den maksimale varmeydelse og samtidig producere en minimal mængde røg . For tør , og det brænder for hurtigt . Til våd , og det ryger og sprutter .

Hvornår er Wood Ready ?


Når kløvet træ eller små runder begynder at " kontrollere , "det er et signal , at træet er tørt nok til at brænde . Ved kontrol sker , små revner begynder at danne og efterhånden udvide på enderne af brikkerne . Tilstedeværelsen af disse revner angiver træets fibre har, er begyndt at tørre og adskille langs kornet linjer . Pick up et par stykker og smack dem sammen . Hvis lyden minder dig om en flagermus at finde en baseball eller to bowlingkegler kolliderer , træet er klar til at brænde .

Get Ready


Som efteråret og køligt efterår nætter tilgang , få proaktiv . Find den tørreste træ i bunken og overføre den til huset . Fyld træet kassen eller ring . Når den frostklare nætter ankommer , opbygge en brand i ovnen eller pejsen og nyde varmen . Det eneste du skal gøre, så er bryde ud popcorn Popper .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.