hvordan man kan tygge for at hjælpe rygestop

Rygestop er yderst vanskeligt , fordi nikotin i cigaretter er stærkt vanedannende . Som en ryger , har du uden tvivl forsøgte at bryde den vane mere end én gang . Rygning er ikke kun en fysisk afhængighed , men også en psykologisk afhængighed . Det handler om at nå ind i pack til en cigaret , belysning det , pustede , inhalation , og svippede asken er alle meget indgroet i rygerens daglige liv . De fleste rygere synes, at , når de holder op , de ikke ved hvad de skal med deres hænder . Brug af røgfri tobak er en mulighed for nogle rygere at komme i gang cigaretter .

Du skal bruge:
røgfri tobak
. Tobak pakker .
Snus poser .en .
Forsøger røgfri tobak i stedet for cigaretter må ikke være en god idé , afhængigt af dit syn af røgfri tobaksvarer. Tygge , som det nogle gange er nævnt i De Forenede Stater , er meget forskellig fra , hvad den svenske har brugt i årevis . Dette er kendt som snus-udtales som " løkke " med en " s "i begyndelsen . Snus er en pulveriseret form for tobak , der er pasteuriseret og damp helbredes snarere end ild cured som American snus er . Denne damp proces reducerer kræftfremkaldende , hvilket vil medføre en sundere produkt, end cigaretter og snus .
Snus findes i to former , løse eller poser , som gør amerikansk snus . De poser er mere populære for dem, der bruger det til at stoppe med at ryge , mens de løse er mere populær blandt dem, der begyndte at bruge det, og aldrig røget . I Sverige er mængden af snus brugere større end antallet af cigaret rygere . Forekomsten af kræft forårsaget af nogen form for nikotin produkter er faldet i Sverige , efterhånden som flere af deres befolkning rygestop til fordel for snus brug . ( Se henvisning 3)
2 .
Køb en dåse svensk snus poser eller American snus poser fra din lokale tobak butik . Svensk snus er tilgængelig i USA , men de mærker til rådighed , er begrænsede . Det kan købes fra online butikker uden for USA så godt.
3 .

Afslut alle cigaretrygning , før du bruger røgfri tobak eller snus . Den nemmeste måde er at starte dagen uden cigaretter og bruge snus eller skrå i deres sted . Når du normalt ville lette din første cigaret af dagen , skal du bruge snus eller skrå i stedet . .
4
Læg en tot af svensk snus under din overlæbe på forsiden , og der er mindre spytkirtlerne på dette område gør snus produkt naturligt spyt -fri . Hvis du bruger American snus , som anbringes i bunden kæben , mellem din tyggegummi og ryg tænder . Det er spyt-fri så godt, men fordi der er flere spytkirtler på underkæben , kan du producere nogle opspyt . Den nikotin tilfredshed vil vare 30 til 45 minutter .

gode råd og advarsler


 • Din nikotin trangen vil være tilfredse med posen af snus eller skrå . Foregribe følelsen af ikke at have en cigaret i hånden . Du kan opleve nogle mindre halsbrand de første par gange du bruger en røgfri tobaksvare .
 • Det skal bemærkes, at i Sverige , de rygere , der har skiftet til snus ikke skifte i et forsøg på at komme i gang nikotin produkter helt . Snus er lige så vanedannende som cigaretter og mest langsigtede snusbrugere finde det lige så svært at stoppe med at bruge snus . Med amerikanske snus , er det også vanedannende og svært at holde op med . Røgfri tobak kan helt sikkert bruges til at holde op med at ryge, men de er lige så vanedannende som rygning , så fordele og ulemper skal vejes nøje .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.