top ti sikreste konvertible bilsæder

Brugen af autostole er nøglen til børns sikkerhed i tilfælde af en ulykke. Et fald i børns dødsfald i biluheld er meget sandsynligt, en direkte sammenhæng til øget anvendelse af autostole . Men for den forælder, leder efter den rigtige autostol , kan de valg være overvældende . Det kan være svært at finde den bedste autostol til dit budget , stil og sikkerhed behov

Cabriolet Bil Sæder


En cabriolet sæde er beregnet til brug som en bagudvendt babystol og en fremadvendte barn sæde . Det som regel er vægtgrænse på op til 35 pounds til bagudvendt , og en højde og vægt grænse for fremadrettede , højst op til 53 inches og 80 pounds . Cabriolet bilsæder har flere funktioner, der påvirker sikkerheden .

selesystem


Sørg for, autostol har en fem -punkts- selesystem , hvilket betyder, at barnet er fastspændt i hvert fem forskellige punkter. Kontrollér også selesystemet for , hvor mange loops der er tilgængelige for hver bil sæde . Selen skal altid passe på eller lidt under barnets skuldre , så vær sikker på autostol kan nemt justeres .

Fit af Car Seat


Den sikreste konvertible autostol passer ind i din bil . Hvis din ryg sæde har uregelmæssige pukler eller skrå sæder , overveje, hvordan autostol vil positionere i sædet , før du køber . Når den autostol er spændt på , skal du være i stand til at flytte autostol kun 1 tomme fra side til side .

sikreste biler Seat


Hvis autostol er svært at installere i din egen bil , er der en god chance for du vil ikke installere det rigtigt hver gang . Af denne grund er den sikreste autostol ikke vælges en regering rating system , det sikreste autostol er det , du er mest komfortabel opererer på et kontinuerligt grundlag .

Derfor har National Highway Traffic Safety Administration implementeret et ratingsystem for en autostol brugervenlighed . Evaluering af vejledningen , er installationen funktioner, etiketter og sikring af barnet, NHTSA dommere og satser hver autostol på en fem-trins-skalaen . Vælg en autostol til nem installation , og brug NHTSA rating til at fungere som en guide i processen .

Top 10 Cabriolet Bil Sæder

Baseret på NHTSA 's rating system , de højest ratede konvertible bil sæde blev De første år True Fit Premier . Den næste højeste samlede vurderinger hører til de første år True Fit , Recaro Signo og Graco MyRide 65 . De resterende top -rated autostole omfatte Britax Advocate CS , Britax Diplomat , Combi Coccoro , Graco Comfort Sport , Evenflo Tribute og Sunshine Kids Radian 65 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.