Chlorella behandling

Chlorella behandlinger er blevet brugt af mange naturopatisk læger til behandling af diabetes , højt blodtryk , muskelsmerter , træthed , kræft , søvnforstyrrelser og fibromyalgi . Chlorella er en encellede grønalger , også kaldet planteplankton eller havet grøntsager . Chlorella er rig på essentielle næringsstoffer såsom beta-caroten , C-vitamin og jern . Chlorella indeholder også meget høje niveauer af klorofyl . Klorofyl er grønt næringsrige pigment , der er fundet inde i alle planter . Desuden indeholder chlorella aminosyrer , som er afgørende for vækst og reparation af væv i kroppen .

mest potente Chlorella Behandling


Næringsstofferne er så tæt pakket i dette hav grøntsag , at kroppen normalt kan absorbere kun halvdelen af , hvad der er indeholdt indeni . Krakket celle Chlorella er terapeutisk , fordi de næringsstoffer , der er indeholdt i dette hav grøntsag er mere let absorberes af kroppen. Krakket celle Chlorella er opnået gennem fremstillingsprocessen . Forskere har opdaget , hvordan at trænge ind i væggen af celler i dette hav grøntsag . Først Chlorella er tørret og derefter blæses ved høj hastighed i særlige spildevandstanke. Så højfrekvente lyd sprængt der forårsager cellevægge i Chlorella til at vibrere og knæk . Dette ekstra trin i produktionen får næringsstoffer til at lække ud af mere let, når Chlorella indtages . Krakket celle Chlorella er dyrere end standard Chlorella kosttilskud , fordi det er mere potent .

Afgiftning


Fans af chlorella prale af sin afgiftende elementer . Klorofyl inden Chlorella skyller giftstoffer og kemikalier ud af kroppen . Enhver, der lider af nogen form for kronisk sygdom eller sygdom kan drage nytte af detox fordelene ved chlorella fordi deres normale detox organer såsom lever og nyrer kan ikke fungerer lige så godt som en rask person .

Klorofyl forbedrer også fordøjelsen og fungerer som en intern deodorant for kroppen . Folk , der lider af kropslugt kan prøve at chlorella .

Cancer


Chlorella er blevet brugt som en effektiv ernæringsmæssig behandling for kræftpatienter . Proteinet i Chlorella er meget fordøjeligt , hvilket giver kroppen med tiltrængt energi . Chlorella stimulerer dannelsen af T. celler , som kan styrke immunforsvaret . Dette giver kroppen ekstra styrke til at kæmpe mod bakterier og vira i tillæg til håndtering af kemiske belastning, kroppen tager på i løbet kræftbehandling .

Træthed


Chlorella også kan være nyttigt i behandling træthed . Den primære årsag til træthed er manglende jern og fordøjeligt protein . Chlorella indeholder høje niveauer af jern og protein . Når vores kroppe er i stand til at udnytte protein effektivt , vi føler bedre og har mere energi . Desuden er chlorella også fyldt med vitaminer og mineraler, som forbedre den mentale og fysiske energi .

Diabetes

Chlorella behandling er også til gavn for mennesker , der lider af sukkersyge . Chlorella er en hel kosttilskud , der kan tages med et måltid eller tilføjes til sunde, grønne grøntsager ryster . Chlorella er en grøn mad , fordi det indeholder de samme elementer findes i planter og andre mørke grønne bladgrøntsager . Ifølge en undersøgelse offentliggjort i september 2008 , udstedelse af Journal of lægemidler Food , er chlorella nyttige i at opretholde blodsukkerniveauer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.