Hvor længe vil rejer holde sig frisk i køleskabet ?

Letfordærvelige fødevarer , især kød og fisk , har en forholdsvis kort holdbarhed , når de er optøet . Det er bedst at forbruge disse fødevarer så hurtigt som muligt for at mindske muligheden for fødevarebåren sygdom . Det er også en god idé regelmæssigt at tjekke temperaturen på dit køleskab for at sikre, at det holder ved 40 grader Fahrenheit eller derunder, den korrekte temperatur for opbevaring af letfordærvelige fødevarer

Du skal bruge: .
Sygehus hjemsendelsespapirer
Læge regninger .
Apotek kvitteringer .
Specialudstyr kvitteringer .
Navne , adresser og telefonnumre .
Restance nytte , pant eller leje udtalelser .

På markedet


Fødevaresikkerhed begynder det øjeblik , du henter dine friske rejer fra markedet . Enhver råt kød eller fisk , som du køber skal håndteres forsigtigt , indtil du får den mad hjem og i køleskabet . Når du handler , få din rejer sidste , efter du har samlet op til resten af dine dagligvarer . Placer pakken i en plastikpose for at undgå enhver saft spilde på andre poster i din indkøbsvogn . For at undgå krydskontaminering , ikke taske råt kød eller fisk i samme pose som friske råvarer . I sommermånederne , turen gør til markedet de sidste stop på din liste over ærinder for at holde letfordærvelige bliver for varm .

Køle


Når rejer er hjemme , skal det indtages inden for to dage . At holde det så frisk som muligt i denne periode , skal det opbevares på bagsiden af køleskabet på nederste hylde væk fra alle andre rå frugt og grøntsager . Bagsiden af køleskabet tendens til at opholde køligere , og ved at holde rejer på den nederste hylde , ingen juice er i fare for dryp på andre poster . Placer pakken på en tallerken eller i en container for øget sikkerhed.

Vær sikker på at kontrollere rejer , før du forbereder det . Må ikke spise rejer , der lugter alt for muggent eller føler slimet . Hvis du er i tvivl om, friskhed rejer , smide det væk for at undgå potentielle madforgiftning .

Madlavning Metoder


En række metoder til rådighed til madlavning rejer . De er ofte kastet ind i en røre-yngel , kogt og anbringes i salater , eller spiddet for kabobs og grillet . Rejer ikke tager meget lang tid at lave mad , især lille bugt rejer . Rejer i skallen tendens til at tage lidt længere tid at behandle og lave mad. Små rejer vil koge op i cirka to minutter, mens større rejer kan tage op til fem minutter. Tag et kig på farven på rejer . Fuldt kogte rejer vil have en solid , let perlemorsfarvet hvide look og en fast konsistens .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.