bentonit bruger

Bentonit er en uren og absorberende ler mineral , der er mest består af en hydratiseret aluminiumsilikat kaldet montmorillonit . Det er meget kolloidt plastisk ler . Det har den egenskab af hævelser til mange gange sin oprindelige volumen , når de behandles med vand . Der findes forskellige typer af bentonit , afhængigt af deres sammensætning og vigtige elementer som kalium , calcium, natrium og aluminium . Bentonit er dannet ved indvirkning af vejrforhold på vulkansk aske indlån i tilstedeværelse af vand

Du skal bruge: .
Hospital hjemsendelsespapirer .
Læge regninger .
Apotek kvitteringer .
Specialudstyr kvitteringer .
Navne , adresser og telefonnumre .
Restance nytte , pant eller leje udtalelser .

Brug i boring


Bentonit kaldes ler af et væld af anvendelsesmuligheder . En af de vigtigste brug af bentonit er i bore -og geotekniske maskinindustrien . Det har unikke rheologiske egenskaber , for eksempel viser bentonit stor affinitet mod vand , og det danner en tyktflydende , tyndt materiale med vand kaldet " tixotropisk gel . " Denne egenskab giver bentonit en bred vifte af anvendelsesmuligheder . thixotrop geler en fælles komponent af boremudder anvendes til at udtrække borespåner fra smule .

Afgiftende Agent


Bentonit har brugt som en afgiftende agent for århundreder af over 200 kulturer over hele verden, som spiser og drikker ler på daglig basis . Bentonit er en naturlig afgiftende stof, som hjælper med at fjerne både kemiske og patologiske toksiner i fordøjelsessystemet . Det er også anvendes til behandling af organisk og uorganiske toksicitet og bakterielle madforgiftning . Bentonit tiltrækker og absorberer giftstoffer , mens du flytter gennem ufordøjede kroppen og fjerner dem , mens de forlader kroppen . Bentonit stimulerer leverfunktion og leverer mineralske næringsstoffer til kroppen .

lim


Bentonit , især Wyoming bentonit bruges i cement , lim og keramiske industri , hvor det anvendes som klæbemiddel fremstillet ved blanding af ler og sand sammen . En anden populær brug af bentonit er for kattegrus . Leret tilbyder en fremragende kattegrus , fordi det er en stor duft controller og kan absorbere vand mange gange dens volumen .

Industriel bruger


Bentonit anvendes i stål industrien som bindemiddel ved fremstilling af en økonomisk , lav kvalitet jernmalm pulver kaldet Taconite . Bentonit anvendes også til at gøre meget speciel forbrænding stof cellet " pyrotekniske " i raket branchen . Bentonit anvendes i byggeindustrien til at fylde jord , damme , grøfter og laguner . Det er undertiden anvendes i spildevandsrensning .

Andre anvendelser

Fullers jord er intet andet end en fintmalet bentonit pulver, der anvendes i rensning af transformer olie . Bentonit anvendes i små mængder i kommercielt værdifulde keramik glasurer og ler organer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.