denatureret alkohol vs isopropylalkohol

Alkohol er en alsidig kemikalie, der kan tage mange former og navne , afhængigt af den påtænkte anvendelse . Det kan være dramatisk ændres fra en fornøjelig drikkevarer til en giftig brændstof til et desinfektionsmiddel . Både denatureret alkohol og isopropylalkohol har en bred vifte af anvendelser i hverdagen . De bør dog aldrig anvendes i flæng som de er lavet til forskellige formål

ren alkohol


Kemisk , alkohol er en organisk forbindelse , der omfatter kulstof , brint og ilt atomer . Grupperingen og antallet af hvert atom bestemmer hvilken type alkohol . Alkohol er skabt naturligt fra gæring af gærceller . Den grundlæggende form af alkohol er ethanol , som anvendes i alkoholholdige drikkevarer . Det er klar, farveløs og brandfarlig. Det er fra denne ren alkohol , som efterfølgende typer alkohol er lavet .

denatureret alkohol


denatureret alkohol er ethanol alkohol, er blevet ændret , således at det udrikkeligt og giftigt . Den kemiske struktur alkohol er imidlertid ikke ændret . Den mest almindelige måde at denaturere alkohol er at tilføje methanol , en træ alkohol, som er farveløs og giftig . Denatureret alkohol er en effektiv renser , der typisk bruges som en plet renere at fjerne blæk fra tøj . Det er ofte brugt en stormkøkken brændstof, da det brænder rent og varmt , og kan slukkes med vand . Bådejere kan vide det som sprit , mens andre kender det som shellak fortynder eller flydende fondue brændstof .

Isopropyl Alkohol


Også kaldet isopropanol , er denne type af alkohol skabt gennem en proces med en kombination af vand og propen , en organisk forbindelse . Isopropylalkohol bruges som opløsningsmiddel og rensevæske , baseret på dens karakteristiske for tørring hurtigt . Det er ofte bruges til at rense elektroniske enheder såsom laser linser i DVD og CD -drev . Isopropylalkohol er et effektivt desinfektionsmiddel og set i sundhedssektoren indstillinger som en desinficerende opløsning . Det er også kendt som sprit og findes typisk i 70 procent til 90 procent isopropyl koncentrationer .

denatureret alkohol Sikkerhed


Den brandfarlige karakteristisk for denatureret alkohol får det til at producere en næsten usynlig flamme , er så ekstrem forsigtighed tilrådes , når i nærheden af åben ild eller andre antændelseskilder . Fra selve definitionen , er denatureret alkohol giftig , enten ved indtagelse eller hud ansøgning . Dens dampe kan forårsage kvælning eller svimmelhed . Første-støtteforanstaltninger til inhalation er at flytte til frisk luft og give ilt eller kunstigt åndedræt, hvis åndedrætsbesvær. Hvis øjne er udsat skylle dem med vand i 15 minutter minimum . Vask huden med sæbe og vand .

Isopropyl Alkohol Sikkerhed

Isopropylalkohol er også brandfarligt . Det irriterer øjne og andre slimhinder . Til at behandle, skylle det berørte område med vand i flere minutter , efterfulgt af lægehjælp . Synke isopropylalkohol kan føre til opkastning , kvalme og mave nød . Forkæl ved at skylle munden , men ikke opkastning . Overgiv til lægebehandling. Indånding af isopropyl alkohol forårsager svimmelhed , hoste , hovedpine , ondt i halsen og døsighed . Behandl med masser af frisk luft og lægehjælp vurdering.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.