følgerne af stråling på mennesker i ww2

Slutningen af Anden Verdenskrig blev den første militære anvendelse af atomvåben og demonstrerede de virkninger, stråling kan have på mennesker . De byer i Hiroshima og Nagasaki var begge ødelagt af atombomber . Det anslås 120. 000 mennesker blev dræbt ved den første eksplosioner , med titusindvis flere dør af stråling forgiftninger og stråling-relaterede sygdomme i de efterfølgende år

Ofre


Japanerne har et ord for de overlevende af atomare bombe : hibakusha . Hvert år , Japan erindrer på de ekstra dødsfald forårsaget af stråling sygdomme . Greven fra 2009 ligger på 413. 171 .

Residual stråling


Anden stråling udgør 5 til 10 procent af alle stråling i en atomar eksplosion . Det er stråling , der skader mennesker ikke dræbt af den oprindelige eksplosion eller varmen .

Omgående Effects


Inden for den første uge af eksponering for en atombombe , at dødeligheden skyldes hovedsagelig forbrændinger . Men , 10 procent af dødsfald i denne periode skyldes enorme doser af stråling .

Forsinket Periode


Tyve uger efter eksponering , mange maladies blevet tydeligt i antallet af ofre . Som er udsat hyppigt støder på sterilitet , grå stær og blodsygdomme .

Cancer

Næsten 3 procent af dem, der udsættes for en Nuclear Blast og overleve på lang sigt vil opleve kræft i de senere år . Leukæmi typisk udvikler sig senest to år efter eksponering , mens ofrene fortsætter med at lide af en øget chance hud og lungekræft mere end 20 år efter hændelsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.