historie udfører CPR

CPR står for genoplivningsudstyr og bruges til at genoplive hjerteanfald ofre . Denne praksis med mund-til-mund genoplivning går tilbage til det attende århundrede , mens de udfører brystkompressioner går tilbage til begyndelsen af det tyvende århundrede . Udtrykket " CPR " opstod i begyndelsen af 1960'erne , og ideen blev anerkendt af organisationer som American Heart Association . Siden da har CPR blevet undervist i at millioner af mennesker , herunder grade-skolebørn

Du skal bruge: .
Potentielle telefon-deaktivering software ( Ægir ) .

Fifties Forskning


Forskere Peter Safar og James Elam etableret en praksis der kaldes " mund-til-mund genoplivning " efter konstatering af, at kunstig omsætning af ilt i udåndingsluften kunne genoplive et offer . Dr. Safar 's ABC Genoplivning blev offentliggjort i 1957 . Senere samme år , det amerikanske militær begyndte administrerer dygtighed , og The American Medical Association første godkendte den i 1958 .

Rescue Vejrtrækning


I 1959 , forklarede Dr. Elam sine resultater i en bog med titlen Rescue vejrtrækning . Han producerede også film, der viste hans teknikker . Inden for et år " rednings vejrtrækning " blev omfavnet af National Academy of Science og det amerikanske Røde Kors .

CPR Påtegninger


CPR blev udviklet i 1960 baseret på en kombination af Safar 's og Elam 's arbejde og James Jude bryst kompressionsteknikker . Safar , Jude og andre videnskabsfolk fremmet konceptet på en foredragsturné . I 1962 en halv time træning film, der hedder " The Pulse of Life " blev spillet for millioner af amerikanske studerende . Filmen er produceret af Archer Gordon og David Adams , vist luftveje, vejrtrækning og cirkulation trin, som udgør CPR .

Standarder


The American Heart Association begyndte at godkende CPR som en førstehjælp færdighed til læger i 1963 , hvilket organisationen for at begynde at udvikle uddannelsesprogrammer for offentligheden . I 1966 opfordrede den amerikanske Røde Kors og andre sundhedsorganisationer National Research Council i National Academy of Sciences at fastsætte præstationsnormer for CPR uddannelse .

911

I 1968 blev telefonnummeret 911 oprettet som en offentlig alarmcentral for beredskabstjenester som politi, brandvæsen og ambulance . 911 erhvervsdrivende kan give ændret instrukser for udførelsen af CPR .

Awareness Campaign

CPR blev praktiseret af det amerikanske militær i Vietnam hele tresserne . I begyndelsen af 1970'erne begyndte den medicinske industri en stor oplysningskampagne for at undervise offentligheden om CPR . Den amerikanske Røde Kors og American Heart Association blev ledere i at gøre CPR en husstand ord . I begyndelsen af 1980'erne , blev EMTs uddannet til at bruge automatiske eksterne defibrillatorer ( hjertestartere ) .

CPCR

Dr. Safar levede at være 79 . Før sin død af kræft i 2003 , blev han arbejder på en ny idé kaldet CPCR , der stod for kardiopulmonær-cerebral resusciation , en måde at hjælpe med at redde hjernen samt hjertet i livstruende situationer . Han huskes ikke kun som " far til CPR " , men som den vigtigste udvikleren af første intensiv afdeling og ambulancetjeneste i Amerika .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.