hvad er Zonegran bivirkninger ?

Zonegran er et værdifuldt redskab til fagfolk i sundhedssektoren i at kontrollere forekomsten af partielle epileptiske anfald . Mens der anvendes sammen med andre medikamenter , er det vigtigt at erkende bivirkninger , som kan præsentere i løbet af behandlingen

almindelige bivirkninger


De mest almindelige bivirkninger ved at bruge Zonegran er: . døsighed , mavesmerter herunder diarré og kvalme , influenzalignende symptomer, herunder træthed , forvirring , Koncentrationsbesvær og tab af muskel koordination , svimmelhed og dobbeltsyn , og hududslæt ( ofte ledsaget af brændende fornemmelse )

allergiske reaktioner.


Der er ingen kendt metode til at afgøre, hvilken patienter vil opleve reaktioner , udvikling af udslæt på huden er en fælles indikator for en allergi .

andre tegn på Reaction .


Patienter, som oplever alvorlige reaktioner bør ikke ophøre med at bruge . Dette kan føre til hyppigere og alvorlige anfald . Bør du konsultere en læge , hvis du oplever feber , blå mærker let , ondt i halsen , munden blærer , muskelsmerter ( svær ) , eller forværring af kramper .

Særlige advarsler for gravide kvinder.


Patienter , der opdager de er gravide , mens du bruger Zonegran bør konsultere en læge . Mødre , der ammer også nødt til at diskutere risiko med deres læge

Food and Drug Interaktioner

Narkotika såsom carbamazepin , phenobarbital , phenytoin , og valproat har været kendt for at reagere med Zonegran . :


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.