hvad er et lykketræf i tarmene ?

Flukes , også kendt som trematoder eller flad orme , er parasitter , der inficerer mennesker . De fleste flukes er mikroskopiske , men kan forårsage alvorlige sygdomme . Der er omkring 70 arter af flukes , der vil leve i det menneskelige tarme, men kun et fåtal af disse kan forårsage sygdom

Infektion


flukes smitte mennesker , når folk ved et uheld indtager dem i forurenet vand eller mad . Utilstrækkeligt kød er også en fælles måde , hvorpå lykketræf infektion opstår .

Typer


Der er tre hovedtyper af flukes at forårsage sygdom hos mennesker . Disse er Fasciolopsis buski og amphistomes , som almindeligvis inficere svin , og heterophyid , som almindeligvis inficerer fisk .

Identifikation


Symptomer på en lykketræf infektion variere afhængigt af hvilken type af Fluke er involveret . Almindelige symptomer er mavesmerter , diarré , blodmangel og intestinal obstruktion .

Diagnose


Diagnosticering af et lykketræf infektion er oftest ved at identificere de fluke æg i en afføringsprøve . Afføringen prøve vil blive undersøgt under et mikroskop for identifikation .

Behandling

flukes hos mennesker behandles med forskellige medikamenter . Den mest almindelige er praziquantel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.