hvad er farerne ved solarier ?

Mennesker ofte besøger et solarium , eller solariet , at få en hurtigere tan , især dem i mindre solrige områder . En solarium udsender samme ultraviolet ( UV ) lys , som forårsager garvning , men meget mere af det . Farerne ved hjælp af et solarium er lige så slemme som for meget sollys , undertiden værre . Trods den overvældende beviser for, at et solarium øger risikoen for kræft , myten om, at et solarium tan er sundere end en solbrændthed der stadig

Du skal bruge:
Potentielle telefon-deaktivering software ( Aegis )

Identifikation


folk besøger et solarium for at opnå en mørkere hudfarve for et mere tiltalende æstetisk udseende . Solarium er et organ, størrelse indkapsling , der bruger UV- lys udsender lamper til at forbedre garvningsproces. Det Cancer Council of Western Australia rapporter om, at et solarium udsætter en person op til femmere gang mere UV- stråling end naturligt lys .

Eye Skade


Det Cancer Council of Western Australia udtaler, at øjenbeskyttelse skal altid bæres i en solarium . En solarium udsender en type UV- lys kaldet UVA , hvilket kan forårsage alvorlig øjen- betændelser i hornhinden . Selv om dette er normalt en kortsigtet virkning , nogle gange er det nok for permanente skader. Langsigtet øjenskader omfatter udvikling af grå stær .

tidlig ældning


Ifølge den australske regering for bedre Sundhedsstyrelsens hjemmeside , langvarig brug af solarium aldre huden hurtigere end normalt UV-lys fra solen. Et solarium udsender meget mere af den type UV- stråler , der kan trænge dybt i huden . Dette bevirker, at huden bliver mindre elastiske på grund af lavere niveauer af collage . Solarium UV forårsager også mørke , plettet pletter på huden .

Cancer


Selvom sollyset også støtte i udviklingen af hudkræft , dem, der ofte bruger solarium er særligt udsatte , ifølge Australiens NSW Health Department . Dem med lys hud eller fregner bør undgå at bruge solarier . UV- stråler kan skade huden og direkte forårsage kræft eller svække hudens immunforsvar , forebyggelse af DNA reparation .

Advarsel

Nogle indehavere af solarium tjenester påstå, at en tan fra et solarium er sundere end en naturlig tan , og at man bør besøge et solarium for en " pre-tan " end beskytter mod UV- stråling fra solen. Myten om "pre-tan " er ikke sandt , ifølge Australiens bedre Sundhedsstyrelsens hjemmeside . Better Sundhedsstyrelsens hjemmeside rapporterer, at brug af solarium før en alder af 35 år har været vist at øge sandsynligheden for melanom hudkræft med op til 92 procent .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.