hvad er medier vold?

Medievold er ofte defineret som skildringen af vold i fjernsynet og i film, blade , bøger og videospil . Talrige undersøgelser foretaget i 1970'erne og 1980'erne konkluderede , at medierne vold, navnlig vold i fjernsynet , er konstant . Nyere undersøgelser har konkluderet, at en sådan vold er også til stede i videospil

fjernsyn


Medier vold på tv er den mest studerede form . Det kan defineres bredt som de scener , der skildrer brugen af magt eller troværdig brug af magt mod en person eller et dyr .

Film


Som i tv , er mediernes vold i film som regel defineres som de film , der bruger voldelige interaktioner i scener mod andre karakterer .

Video Games


I modsætning til vold portrætteret i film og på tv , vold i videospil er interaktivt . Vold i videospil har været involveret i tilfælde af skyderier i skoler .

Online Vold


Børn , der udsættes for vold på internettet i form af online- spil eller voldeligt indhold af hjemmesider er signifikant mere tilbøjelige til at begå voldelige handlinger offline .

Konklusion

Personer , der er udsat for på lang sigt vold i medierne er mere tilbøjelige til at bruge vold til at løse problemer i deres dag-til-dag liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.