hvordan du holder dine hænder varme

Disse hånd warmers er lommestørrelse og perfekt til kolde vinterdage . De kan bruges i lommerne på kolde dage, hvor dine børn er slæde eller en bygning en snemand eller endda far kan bruge dem , når hjorte jagt . De kan bruges igen og igen , let og altid attraktive

Du skal bruge: .
Flannel eller materiale
Matchende tråd .
Symaskine .
Saks.

Tragt.
Ris.


1 .
Skær to 4- tommer -by -4-tommer firkanter af materiale . At dreje de to udenfor dele af stof mod hinanden , sy tre af siderne sammen med en ligesøm . Sy alle , men en tomme eller to af den fjerde side , og drej posen højre side ud igen .

2 .
blot udmåle den omtrentlige mængde af ris , du får brug for og der er afsat .

3 .
Ved hjælp af en lille tragt , hæld ris i posen , indtil det er tre-fjerdedele fyldt.
4 .

Vend forsigtigt de resterende åbne kant ind på posen og sy den lukket. Tjek omkredsen af posen for at sikre, at der ikke er åbninger for riskorn at komme igennem .
5 .
Læg posen i mikrobølgeovnen , og køre det på medium høj for et minut eller 2 , afhængigt af din mikroovn . Læg din nye hånd varmere i din lomme . Det bør forblive varmt i ca 30 minutter .

gode råd og advarsler


 • Der er mange variationer af den grundlæggende mønster og metode til at gøre hånd opvarmning . Du kan prøve stof med forskellige teksturer og eksperimentere med forskellige former for ris . Hvis du føjer en sløjfe af bånd og snore og sy den ind i det lille hul til sidst, du kan tilslutte den til din finger . Du kan stilles forskellige former . Trekantet , cirkler , hjerter eller stjerner . Du skal bare nødt til at skære to identiske figurer og søm dem på samme måde som det grundlæggende firkanter .
 • Efterlad ikke i mikroovnen for længe og få den til at varme .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.