hvordan man kan : Få - syge .... virkelig hurtigt ( røre disse 8 ting )

I mange dele af landet vinteren har sat i og temperaturer er faldet til frysning . ( tror Denver ) På toppen af at svineinfluenza er skræmmende alle . Men jeg har et problem med 8 ting vi rører hver eneste dag /nat, som indeholder de mest bakterier . Og en masse af os gøre det uden at tænke . . . så hvorfor vi er i sengen , syg , stønnen og stønnen . . følelse elendig
1 .
Tænk over det . Du har brug for gas , så hvor vil du hen? Duh ! En benzinstation , og vores lille venlige kimen familie venter på at du afhente at håndtere og ikke kun få gas , men nogle af deres familie bare venter på at bare hånd til at hilse på dem . Du ved hvor mange hænder rørt over, at håndtere i 24 timer ? Heller ikke mig , men det er en grobund . Brug en serviet , køkkenrulle , tørre hænder med en hånd renere FØR rørende, at rattet .
2 .
Her er en dejlig billede af , hvad du lige arvet picking op at TV-fjernbetjeningen . Hvor mange gange har du udslettet , at punktet længere ned med nogle renere ? Samme gælder for din tegnebog /pung . Det er varmt inde . . tæt ind til kroppen og bakterier /bakterier elsker det . Papirpenge er særligt skadelig. Tonsvis af mennesker har rørt , at fem dollarseddel .

3 .
Og hvad med denne celle /jord-line -telefon? To mere grobund for bakterier . Nogen syge taler i mundstykket-BINGO . . du nu har selskab. Også , at dørhåndtaget , at pen du har brugt på det marked /butik til at underskrive din CCard , elevator knapper , ATM knapper , drikke springvand . . . værre endnu . . at hotelværelse dørhåndtag , fjernbetjening , toilet håndtag , bed telefon . . . osv

gode råd og advarsler


 • Brug væv , at din albue trykknapper , ærmet , alt andet end din finger eller hænder . Tør alt i dit hus og bil ofte . Kim familier venter . . . . . brug den sunde fornuft .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.