hvordan man kan fejre USA’s nationale genbruge dag

America 's National Genbrug Day fejres den 15 november hvert år . Verden går grønnere hver dag i året , men du bør tage denne ferie så alvorlig som enhver anden ferie . Det er vores verden , er vi nødt til at rense det op og holde miljøet friskt og rent . Her er nogle måder, du kan deltage i National Genbrug Day
1 .
Du kan tilmelde dig på America 's Genbrug Day online og tage det løfte , hvis du gerne vil . ( Du behøver ikke at med henblik på at stadig deltage ), men hvis du gerne vil-de sender opdateringer og hjælpsomme nyheder om emnet . Dette kan motivere dig til at gøre mere godt i samfundet og bliver involveret i flere projekter til genbrug i dit område .
to .
Tal med din by og samfund om forskellige genbrug . Find ud af , hvad der er tilladt og hvad der ikke tilladt at genbruge . Nogle stater har forskellige regler om genanvendelse området. Tag dig tid til at skrive ned eventuelle spørgsmål, du måtte have , og hvad du kan gøre for at få mere involveret i dit samfund til at hjælpe med at fremme genanvendelse .

3 .
Start samle ting, som du kan genbruge . Gør ud og mærke flere store kasser til forskellige emner såsom papir , plast , glas og dåser . Begynde at indsamle genstande og fylde kasser. Gå rundt dit nabolag og afhente skrald ud over siden af red , der kan genbruges .
4 .
Få din ven involveret . Må ikke bare gøre det selv-sprede ordet . At udfærdige løbesedler , sende dine flyers i vinduer i butikker . Du kan endda sætte en annonce i avisen . Du kan blive overrasket over , hvor mange personer du kan samles for at oprette en genbruge dag .
5 .

Tag alle indsamlede elementer , der skal genanvendes . Hvem ved, hvor meget du kan være i stand til at gemme og genbruge ! Uanset om det er 200 flasker , eller 2. 000-. du stadig gøre en forskel , og det er det, der tæller

gode råd og advarsler


 • Gør det til en vane at genbruge hverdagen .
 • Lad alle du kender , at genanvendelse er sjovt og kan være sjovt som et gruppeprojekt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.