hvordan man kan gå på arbejde syge eller med influenza

Hvis du er ligesom de fleste af Amerika, du virkelig kan ikke råd til at bo uden arbejde syge . Selv hvis du har lyst til at du har været ramt af en bus , du stadig føler behov for at stå op , og gå på arbejde for at få en god lønseddel . Der er intet galt med denne , kun der er visse ting du bør gøre for at forhindre sygdom i at sprede sig og forhindre sygdom i at blive værre i din egen krop på samme tid
1 .
være smart. Hvis din kører en meget høj temperatur på 104 eller derover, bør du bare suge det op og melder sig syge . En meget høj temperatur normalt betyder, at din meget syg , og at du også kan smitsom-hvilket ikke er godt for nogen . Den sidste ting du ønsker , er at sprede sygdommen til alle medarbejder . Du skal bare passere den rundt og få syge to gange .
2 .
forberede dig . Du kender din kommer til at føle sig dårligt i løbet af dagen . Tag en god lang varig smerter reducer /feber neddeler om morgenen , før du starter din dag . Du bør også tage medicin for andre symptomer såsom hoste , løbende næse og andre elementer af den kolde .

3 .
tager en pose af medicin . Ja , bringe medicin med dig til at arbejde . Især hvis du kender din vil have en lang dag . Tag alle de sædvanlige feber reduktionsgear og smerter reduktionsgear , hoste dråber, vitaminer , og en dekongestant . Hvis de fortager sig , kan du tage en anden dosis . Desuden kan du ønsker at bringe i dit eget Gatorade eller flasker med vand for at holde dig hydreret uden at sprænge banken , mens på arbejde for dagen . Automater normalt opkræve et sorteper for hver drink .
4 .
HOLD hydreret . Som jeg nævnte i trin 3 , medbringe egne drikkevarer, som f. eks Gatorade eller flasker med vand og holde dig hydreret hele dagen . Undgå koffein og sodavand , da dette kun vil dehydrerer dig mere . Hvis du har feber , vil dette hjælpe med at bringe det ned . For ikke at nævne , vil vandet hjælpe med at holde dine mindre svimmel og uklar .
5 .

TELL MEDARBEJDERE din syge . Dette er så vigtigt . Hvis de vide, om din syge , vil de tage det roligt på dig og hjælpe afhente belastning for dig . Også, det er en god ide at lade dem vide, så de kan desinficeres områder , du har været rundt for at holde sygdommen i at brede sig .
6 .
tage små pauser . Giv dig selv en pause , og tage det roligt . Tag korte pauser i løbet af dagen og ikke gøre noget for aktivt at ville medføre, at du til at svede eller bliver træt . Pretty meget-bare være der . Gør hvad du kan , og det er alt .

gode råd og advarsler


 • altid hoste i din arm og ikke dine hænder .
 • Brug en anti-kim løsning på dine hænder hele dagen
 • Desinficer områder , du har været på kontoret .
 • Må ikke jamre hele dagen om at være syg . Fortæl dine kollegaer og lad det være .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.