hvordan rygning virker som et antidepressivt

Rygere identificere følelsen af nikotin udgivet i deres system som glæde . Anerkender grundene til kroppens reaktion på tobak giver rygerne en bedre idé om, hvorfor de føler som de gør om cigaretter eller andre tobaksprodukter . Det hjælper også dem, der ønsker at forlade forstå dynamikken bag depression i at holde op

Funktion


Den tobaksplanten naturligt producerer den kemiske , nikotin . Det er plantens naturlige forsvar mod insekter . Ved en tilfældighed , også nikotin efterligner mange neurokemiske "nøgler " i den menneskelige hjerne . Et af disse kemikalier er dopamin , kroppens reaktion på fornøjelige aktiviteter . Så behageligt som det føles at ryge , til frigivelse af dopamin og de mange andre kemiske reaktioner nikotin er hjernens måde at forsvare sig mod de giftige gift .

Tidsramme


Det tager otte sekunder for nikotin inhaleret under rygning for at nå hjernen og udløser en frigivelse af dopamin . Det er " ah " faktor rygere let genkende . Ikke mere end 30 minutter efter afslutning af en cigaret , mindsker nikotin til afhentningsstedet udløse en angst angreb , der gør en ryger tørster anden cigaret . En anden cigaret lindrer angst skabt af nikotin tilbagetrækning. Dette giver rygeren det indtryk, at rygning lindrer angst , når det rent faktisk skaber angst i første omgang .

Teorier /Spekulation


På trods af en hurtig løsladelse af dopamin i blodet og instant følelsen af tilfredsstillelse , rygning kan faktisk øge depression . Den fortsatte op- og nedture , som følger af dopamin frigivelse og forebyggelse af reuptake af den kemiske forlade kroppen i stand til at regulere sine egne fornøjelse udgivelse .
Folk , der begynder at ryge i deres teenageår , kan faktisk øge sandsynligheden for voksne depression efter en ny Florida State University Study . Den samme undersøgelse går endnu videre i, at det kun tager en kort møde med rygning for at ændre mentaliteten og mulige depressive tendenser i teen rygere .
rygestop er endnu sværere for dem, der lider af depression som fjernelse af nikotin fra Systemet vender den anti-depressivt virkning , hvilket en endnu dybere depression .

Medicin


Medicin er til rådighed til bekæmpelse af depression forårsaget af rygestop . Welbutrin og Chantix er to almindeligt ordineret medicin til at hjælpe ryge . Chantix virker ved at blokere hjernens receptorer , der frigiver dopamin . Welbutrin er faktisk en anti-depressivt , der gør det muligt for rygere at ride ud tilbagekøb fra nikotin . For nogle kan det være nødvendigt at fortsætte anti-depressivt medicin ud over den holde op perioden . Depression , at rygning masker kræver kontrol i mangel af tobaksvarer .

Advarsel

Fravænning dig ud nikotin bruger medicin eller ej, kan øge tanker om selvmord eller øge depression . Hvis du kender til en historie af depression eller oplever en stigning i denne type af attitude , så tal med din læge . Stop med at tage noget medicin , indtil din læge undersøger din situation . I nogle tilfælde er det bare et spørgsmål om justering af doser , eller ordinering af andre anti-depressiva .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.