narkotikatestning faqs

Flere og flere skoler og organisationer udnytter tilfældige test af lægemidler som en metode til at sikre studerende og arbejdstagere ikke bruger ulovlige stoffer eller medicin , som de ikke har en recept . I øjeblikket , for eksempel , er professionelle chauffører underlagt stikprøvekontrol og afprøvning efter en eventuel ulykke begivenhed i henhold til Department of Transportation regler . Også , forældre har nu mulighed for at købe narkotika-test kits til brug i hjemmet til at sørge for at deres børn ikke bruger ulovlige stoffer

Hvad er de forskellige typer af tests til rådighed ?


Ifølge Somazone et program for den australske Drug Foundation , der er flere forskellige typer af dopingtest til rådighed , der kan anvendes af narkotika testcentre . De omfatter hår , urin og blodprøver . Hår test kan måle lægemidler, der er blevet brugt over en længde af tid , afhængigt af hvor længe håret er . Urinprøver foranstaltning lægemidler, som har været i systemet inden for de sidste flere dage , da kroppen udskiller narkotika gennem urinen . Blodprøver kan måle alle lægemidler, der anvendes inden for de sidste mange timer .

Hvor lang tid tager en Drug Bo i kroppen?


Der er flere faktorer, der afgør , hvor lang tid et lægemiddel forbliver i kroppen . Somazone anfører, at disse omfatter ikke kun den type af medicin, men følgende spørgsmål : styrke af lægemidlet , hvor meget af stoffet blev indtaget , metode til brug ( indtaget , røget eller injiceret ) tolerance og stofskifte . Hver stof har sin accepteret lang tid , at det forventes at blive i kroppen . Dette kaldes en " halveringstid ", og det er også medregnes i fastsættelsen af type dopingtest til at give . I nogle tilfælde er det muligt at fremskynde metabolismen og indtagelse af narkotika , men for det meste , er halveringstiden for et stof standardiseret .

Hvordan kan jeg undgå at blive opdaget af narkotika ?


Der er meget lidt du kan gøre for at skjule og undgå at blive opdaget af narkotika i dit system . Ifølge Somazone , er der talrige produkter til rådighed , der hævder at rense din urin , men de virkelig er af ringe effekt . I stedet , hvis du ved, du er underlagt stikprøvekontrol , eller at du vil have en narkotika-test , der kommer op i fremtiden , ikke bruger narkotika .

Kan jeg øge mit stofskifte til at fremskynde narkotika gennem mit system?


Ifølge Somazone , mens det er muligt at øge dit stofskifte ved at udøve en hel del og drikker en masse vand for at skylle kroppen system , det er stadig ikke en garanteret metode til fuldt ud at få medicin ud af dit system

Hvordan er Cannabis Testet til

Cannabis er primært testet ved to forskellige metoder : . ? hår og urinprøver . Som nævnt ovenfor , vil hår undersøgelser tyder på langvarig brug afhængigt af længden af hår på tidspunktet for testen. Urinprøver vil indikere brugt hash inden for sidste mange dage . Ifølge Somazone , kan cannabis lagres i kroppen i lang tid , op til 90 dage, fordi det aktive stof i cannabis ( THC ) er bosat i fedtceller .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.