nye retningslinjer for CPR

Performing genoplivningsudstyr , eller CPR , fordobler chancen for overlevelse under pludseligt hjertestop , den førende dødsårsag hos voksne i USA, fordi 75 procent af pludselig hjertestop forekomme derhjemme , vel vidende, hvordan man leverer CPR , som kombinerer brystkompressioner med munden-til-mund redde vejrtrækning , er af afgørende betydning .

I november 2005 meddelte American Heart Association ( AHA ) ændringer i retningslinjerne for , hvordan man udfører hjertemassage . Ændringerne Funktionen nye nøgletal for komprimering og ånder og andre fine-tuning har til formål at forbedre CPR 's nytte . Fra oktober 202C AHA er stadig bruger af 2005-retningslinjerne

Retningslinjer Process


Den AHA udviklet den nye retningslinjer på en januar 2005 indsamling, den internationale konsensus konference om genoplivningsudstyr og Emergency Cardiovascular Bil Videnskab med behandling anbefalinger . Dallas , Texas , konference fremhævede taskforcer ansvarlig for at evaluere videnskabelige undersøgelser af CPR og bruger resultaterne til at fremsætte henstillinger til ændringer i CPR retningslinjer .

Historie


CPR vundet accept i 1960 efter at lægerne kombineret brystet kompression behandling med mund-til-mund genoplivning . De kombinerede cyklusser af et bestemt antal komprimering og ånder for hver cyklus .

Ifølge 2005 Dallas , Texas , konference , viste en gennemgang af alle tilgængelige videnskabelige undersøgelser af konferencen task forces , at tidlig CPR procedurer over-understreger vejrtrækning . Efter hvad forskerne havde opdaget , kræver lungerne mindre ilt , når de modtager mindre blodgennemstrømning. Derfor , læger foreslåede ændringer i CPR at lægge mere vægt på komprimeringer og mindre på åndedrættet .

I 2000 satte AHA nye retningslinjer for CPR , der afspejlede dette skift i tankegang . I november 2005 , igen AHA ændret CPR retningslinjer for at afspejle en endnu større vægt på brystkompressioner og deres indvirkning på blodtrykket .

Betydningen af ændringer


Den nye CPR retningslinjer, AHA siger , bør forbedre den sats for overlevelse blandt dem , der lider pludseligt hjertestop , fordi de understreger effektiviteten af brystkompressioner . Retningslinjerne giver specifikke oplysninger om brystet kompression teknik dirigere redningsfolk at " skubbe hårdt og push hurtigt " , når du laver kompressioner . De foreslår at gøre 100 kompressioner per minut for alle ofre , bortset fra nyfødte , og understreger behovet for at gøre det muligt for brystet at vende tilbage til sin normale position og begrænse afbrydelser i løbet af kompression . Forud for 2005, forudsat AHA 's retningslinjer lille specificitet for brystet komprimering teknik .

ændringer


I 2000 CPR blevet anbefalet 15 brystkompressioner med to vejrtrækninger per cyklus for voksne og en 5- til -1 ratio for børn . I 2005 , som et resultat af Dallas , Texas , konferencen AHA ændret dette til 30 kompressioner med to vejrtrækninger for alle voksne og alle børn med undtagelse af nyfødte . Ved at tage færre pauser mellem kompressioner , kan redderne holde blodtrykket højere , hvilket bidrager til at pumpe blod til hjernen og andre vitale organer . De nye retningslinjer resulterer i at give omkring 12 til 20 indåndinger pr minut for børn og spædbørn og omkring 10 til 12 vejrtrækninger per minut for voksne .

Overvejelser

af 2005-retningslinjerne også ændret reglerne for brug af defibrillatorer , en chokerende enhed , der kan genstarte hjertet . I 2000- anbefaling opfordrede til brug af så mange som tre defibrillering chok før starten af CPR . 2005- anbefaling foreslår kun en chok , før du starter CPR .

De nye retningslinjer skal det også specifik instruks om, hvordan redningsfolk kontrollere for vejrtrækningen. Under 2000-retningslinjerne , kontrolleret redningsfolk for fravær af vejrtrækning for alle ofre . Under 2005-retningslinjerne , kun redningsfolk kontrollere for at indånde reagerer individer . De nye retningslinjer foreslår, at tage kun 5 til 10 sekunder for at kontrollere vejrtrækning i reagerer ofrene .

De nye retningslinjer også ændre hvordan redningsfolk åbne luftvejene i en ikke reagerer offeret . Sælg redningsfolk skal bruge et head-tilt hage manøvre i stedet for kæbe- tryk teknik skitseret i retningslinjerne for 2000 .

Typer af Redningsfolk

fra 2005 CPR retningslinjerne også angive forskellige procedurer i henhold til den type person , hvem der gør CPR . De retningslinjer siger , at " lægge redningsfolk " bør begynde cykler af brystkompressioner og indblæsninger umiddelbart efter at have givet to redning indåndinger for ikke reagerer offer . Sælg redderne er ikke tilladt at administrere redde vejrtrækning uden brystkompressioner . Retningslinjerne heller ikke længere underviser /kræve lægge redningsfolk at vurdere puls eller cirkulation . Behandlere bør gøre det selvfølgelig , og de retningslinjer, foreslår behandlere tilbringe så længe som 10 sekunder for at afgøre, om personen har en puls .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.