om menneskets øje

Vores øjne er , hvordan vi ser . Det er vigtigt at forstå , hvordan de arbejder med henblik på at drage omsorg for dem at sikre en sund vision gennem hele vores liv

Hvordan virker Øje arbejde?


Øjet fungerer , når lyset rammer nethinden , den indvendige overflade af øjet . Nethinden indeholder lysfølsomme celler , der ændrer lys til kemiske stoffer, som hjernen kan genkende . Hjernen anerkender dette som lys og erkender den form , farver og skygger levende .

Vedligeholdelse Your Eyes


Øjne er den anden mest komplekse organ udover din hjerne , så det er vigtigt , at du tager sig af dem . Øjnene har brug for næringsstoffer , såsom vitamin A og friske frugter og grøntsager , til at forblive raske. De har også brug for en masse hvile til skarpe .

øjenproblemer


En del af at opretholde dine øjne er kontrol for eventuelle helbredsmæssige problemer . Øjne bør kontrolleres mindst en gang om året , og jo ældre man bliver , oftere . Aldersrelaterede øjenproblemer er meget almindelige , og du vil takke dig selv senere for at have dem tjekket regelmæssigt .

skadelige ting for Your Eyes


Læsning i mørke belysning og stirre på den computer for længe er skadeligt for dine øjne .

Sjov Fakta

De muskler , der bevæger sig dine øjne er de stærkeste muskler i hele kroppen i forhold til , hvad de gør . På grund af alle de bevægelser , som de kontrollerer , ekstern øjenmuskler er underlagt træthed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.