CDC adfærdsmæssige risikofaktor overvågningssystem

Folkesundhed fagfolk anvender evidensbaserede vejledning og politikker til fremme af et godt helbred i fællesskaber . Overvågningssystemer giver mange af de beviser og oplysninger om , hvad den offentlige sundhed skal løses . De adfærdsmæssige Risk Factor Surveillance System ( BRFSS ) er et aktivt system af telefonsamtaler undersøgelser af voksne til at hjælpe i dataindsamling til stater og territorier " folkesundhed bestræbelser

CDC


Den Centers for Disease Control og Forebyggelse er det vigtigste offentlige sundhed agentur i USA . Gennem de forskellige centre og kontorer , sætter CDC dagsordenen for den offentlige sundhedspolitik og interventioner. En af de måde at samle data gennem Behavioral Risk Factor Surveillance System ( BRFSS ) .

Folkesundhed Surveillance


Folkesundhed overvågning er systematisk indsamling , analyse og formidling af data . Der er to typer af overvågningssystemer , passive og aktive . Passiv overvågning systemer er baseret på data , der bare flyder ind i systemet uden nogen indsats på vegne af agenturet til at indsamle den . Aktive overvågningssystemer stole på indsatsen for Agenturet for sine data . Det vil sige, nogen går ud og søger aktivt dataene .

BRFSS


Den BRFSS er en aktiv overvågning , der er indført i 1984 . Ifølge CDC , er mere end 350. 000 voksne i alle stater og territorier i USA interviewet om deres helbred og sundhedsvaner hvert år via telefon . De indsamlede data bliver brugt til at identificere den offentlige sundhed , der skal løses eller vurdere folkesundhedsinterventioner , som allerede er gennemført .

BRFSS Undersøgelser


De undersøgelser, der udføres af BRFSS personale er standardiserede , lavet lige , på tværs af alle stater og territorier . Så en undersøgelse og dens reaktioner kan sammenlignes fra et sted til et andet . Undersøgelserne spørger om vaner og adfærd hos deltagerne. De bliver bedt om , for eksempel om rygning og spisevaner , om besøg på deres læger og om deres generelle sundhed.

BRFSS Resultater

Resultaterne af BRFSS anvendes af offentligt sundhedspersonale til bedre at lede deres politikker og anbefalinger . For eksempel, data, hvis viser, at en betydelig del af befolkningen , der ikke motionerer regelmæssigt er mere tilbøjelige til at have komplikationer fra diabetes , kan den offentlige sundhed organer på statslige og føderale niveau anbefaler , at diabetikere motionere mere . Det er gennem denne undersøgelse , at politikker , såsom forbud mod rygning i det offentlige kan understøttes med beviser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.