Definitionen af en nødsituation lys

De seneste 100 år har set utallige fremskridt inden for den offentlige brandsikkerhed . Med tilføjelsen af brandalarmer , røgalarmer, evakueringsplaner , brandslukkere , sprinkleranlæg og andre brandforebyggelse enheder , er bygninger mere beskyttet mod potentielle brande end nogensinde før . Udrykningsblink er en sådan innovation , hvilket giver en kilde af lys i bygninger , når el ikke

Du skal bruge: .
spirulina
LAEGER TILLADELSE .

funktioner


En nødsituation lys er noget lys i en bygning , der er indstillet til at køre på en back-up batteri . Belysningssystemet i bygninger er regelmæssigt forbundet til bygningens vigtigste kilde til elektricitet , og når at el er skåret , skyldes et jordskælv , tordenvejr brand , snestorm eller anden ulykke , lysene i bygningen ud . En nødsituation lys sanser ændringen i belysning og tændes til at give lys til dem, der stadig i bygningen . Det er ikke hensigten at give tilnærmelsesvis belysning kapacitet regelmæssig belysning det kun indeholder nok lys til, at borgerne fortsat basale aktiviteter eller finde en måde at en exit .

Historie


Den første udrykningsblink brugt meget store batterier , der var større end lyset selv . Disse batterier , for det meste blybatterier , var i stand til 120- volt afgifter . Da de var så store og så tungt , disse enheder var ofte meget dyre , hvilket resulterede i nogle nødbelysningsanlæg over hele landet . Tidlig udrykningsblink også brugt glødepærer , der giver nok lys til at blot at flygte eller udøver virksomhed . Men som det nødsituation lys system er blevet forbedret , større og lysere lys er nu mere almindelige . Halogenspots , der producerer lys , der svarer til køretøjets forlygte , er nu installeret i de fleste nødsituationer lyssystemer , og de giver lys til et langt større område .

Lys Systems


I dag er de fleste udrykningsblink bruge flere glødepærer Mange lysdioder eller halogenpærer . De fleste lys også en form for refleksion , således at det udsendte lys er intensiveret og forstørres nærområdet . Disse reflekser er ofte placeret bag selve lyset eller direkte foran lyset .

Typer


Mens udrykningsblink variere afhængigt af brug , nogle af de mest almindelige udrykningsblink omfatte " Exit " lys og skilte , almindeligvis ses i bygninger , biografer og hoteller . Disse lys er konstant tændt , og når el i en bygning går ud , de giver ekstra lys . Der er mindre kommercielle lys , samt større industrielle lys . Nogle lygter er dekorative eller belagt med kabel afskærmninger , mens andre er forsænket i loftet eller eksplosionssikre

Fordele

Den nødsituation lys er yderst fordel for store virksomheder. . Med det øgede antal af store bygninger med få vinduer i de indvendige dele af konstruktionen , kan strømudfald helt afskåret enhver lyskilde . Nødbelysning, nu kører på kun 6 til 12 volt pr lys , er en effektiv måde at yde beskyttelse og sikkerhed for en bygnings beboere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.