Fakta om CPR -certificering

Genoplivningsudstyr , også kendt som CPR , er en procedure udført på nogen, der har stoppet vejrtrækning eller har haft deres hjerteslag stop . Den procedure, tilbyder ilt til en persons lunger og brystkompressioner , som hjælper til at holde blodet flyder til vejrtrækning kan være genoprettet . Teknikker varierer på hvor gammel en patient er eller på deres alder . Ved at være certificeret i CPR , kan du hjælpe med at redde en persons liv

Betydningen


CPR certificering er vigtigt af flere grunde . Den Beth Israel Deaconess Medical Center , at næsten 80 procent af hjertestop sker i hjemmet , og at mere end 90 procent af hjertestop ofre forgå , før de når hospitalet . Hvis CPR ikke er udført på nogen, der går i hjertestop inden for de første fire til seks minutter , vil personen lide hjernedød .

Historie


Mens mund-til-mund genoplivning har eksisteret siden 1700'erne , den American Heart Association rapporterer, at genoplivningsudstyr er udviklet af organisationen i 1960 . I begyndelsen af 1970'erne gennemførte Leonard Cobb verdens første gruppe borger uddannelse i CPR , kaldet Medic 2 . I de første to år af Medic programmet , fik mere end 100. 000 uddannelse i CPR .

klasse


Både American Heart Association og American Røde Kors tilbyder certificering klasser i CPR . Begge organisationer er nationalt kendt og kendt som ledere i at tilbyde uddannelsesprogrammer på lokalt , stats-og nationalt plan . American Heart Association har en to -årig certificering og den amerikanske Røde Kors kun giver en et -årig certificering i CPR . Deltagere, som ansøger certificering skal tage klasser , der spænder fra to til otte timer, afhængig af klassekvotient dækket og materiale .

Online Certificering


Online certificering er til rådighed for CPR . Men den amerikanske Røde Kors ikke udføre certificeringsopgaver online . Online CPR certificering er normalt ikke accepteres af offentlige myndigheder , skoler og arbejdsgivere . Den amerikanske Røde Kors advarer om , at online- certificeringen ikke giver tilsyn, og at online-undervisning ikke giver mulighed for nogen til at modtage feedback , hvis de ikke er korrekt at anvende teknikkerne.

Nye retningslinjer

I 2005 blev der indført nye retningslinjer for certificering i CPR indført . Ændringer i certificering omfattede åbne en ofrets luftveje ved hjælp af en head tilt-hage løft i stedet for en kæbetryk . De nye retningslinjer også lægge mere vægt på brystet skubber ved at skifte mellem 30 presser med to hurtige vejrtrækninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.